Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire elkurvult a világ? Csodálkozunk, hogy a
férfiak nem tisztelik a nőket? Hát mire tiszteljék
őket?
Hazaskent meg szep, hogy nem fekszel le fuvel-faval, kisasszony
2015. máj. 26. 11:16
Nekem alap az első randin, hogy játsszon a hangszeremen.
Ha nem teszi, lehet kiszállni a kocsiból, és majd hazamegy ahogy akar.
Eddig, mindenkit hazavittem.
Szerinted akkor milyenek a mai lányok/nők?
Pedig csak egy szakadt 2010es Audi A5 van.
2015. máj. 26. 11:19
3/39 A kérdező kommentje:
Elnézést, akkor úgy írom, hogy előtte sem feküdtem le fűvel-fával, mert nem az a típus vagyok. Férjem volt nekem az első, akkor voltam 20. Már tinégzserként is lehetett volna, de minek, ha nem olyanok voltak? Akkor csak a szex kedvéért nem adom be a derekamat.
Én nem vagyok tini. De az én fiatal koromban is volt szex sok első randin. Ehhez mit szólsz?
2015. máj. 26. 11:22
5/39 A kérdező kommentje:
Jesszus 2-es :D de legalább jól jártál nem kellett fizetned nekik :P
A miénktől eltérő értékrend elfogadásának a teljes képtelensége szerintem sokkal rosszabb, mint valakinek már az első randin örömöt és élvezetet nyújtani.
2015. máj. 26. 11:25
Kérdező, nekem egy lány volt, aki az első randin nem hogy benne volt, de kezdeményezett:) - mondjam, hogy szeretem és tisztelem mindenek felett, lévén Ő a párom lassan 20 éve? Szóval hidd el, nem ezen múlik... ízlések és pofonok, nekem az jön be, ha egy nő a pasit látja bennem, nem a "férjnek és apának való egzisztenciát", és valahogy nem bukok a 20 éves szüzekre se...
2015. máj. 26. 11:28
Szerintem meg felnőtt nőként, hadd én döntsem el, hogy mikor és kivel fekszem le. Azt hiszem egyelőre az én testem felett csak én urakodom. Ettől függetlenül nem fekszem le mindenkivel, volt olyan barátom, akivel 3 hónap járás után feküdtem le (2 évet jártunk), a jelenlegi barátommal pedig a járásunk 2. napján, vele az 1. randitól együtt élünk, immár egy éve.
Nekem is megvan a méltóságom, de nem hiszem, hogy ezért tisztelnének, inkább azért, mert olyan emberekkel veszem magam körbe, akiknek alap, hogy az emberi mivoltom tisztelik. Ha bármilyen férfi erőszakosan közeledne, vagy szankciókat helyezne kilátásba, ha nem fekszem le vele, akkor pedig nekem mindegy, hogy az első randi vagy az 50. házassági évforduló biztos otthagynám.
2015. máj. 26. 11:30
Szerencséd,van akinek az elsővel sikerült a házasság:)Van aki nem sokat vár ha kívánja a másikat és ez nem csak most van így,régebben sem volt más.
2015. máj. 26. 11:34
Nem tudom miért ne feküdhetne le egy nő csak úgy valakivel? Persze nem azt mondom, hogy legyen rendszer belőle, de könyörgöm. Miért kell olyan komolyan venni az életet? Egy-egy olyan szex, amikor szabad vagy és nem bántasz vele senkit miért ne járhatna a hosszú életedben? Nekem is volt úgymond szexkapcsolatom. Arra volt jó, hogy megtapasztaljam milyen mással és rájöjjek, hogy számomra a szex érzelmek nélkül nem az igazi. Nem rossz, de kevés. Ettől függetlenül nem bántam meg. Azóta van párom és imádom, nem csalnám meg. Neki is voltak előttem futó kalandjai és elfogadtam. Ahogy Ő is az enyémet. Most meg olyan jó a szex, mint még soha. Szóval nem érzem kevesebbnek magam. Sőt. Az én hosszú kapcsolatom azért ment tönkre, mert mi voltunk az elsők egymásnak. Reménykedtem, hogy majd mi kivételek leszünk, de nem lettünk és szétmentünk. Azóta megtapasztaltam ezt-azt más férfiakkal. Most legalább jobban becsülöm majd azt, amim van :)
2015. máj. 26. 11:47
Kapcsolódó kérdések: