Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire elkurvult a világ? Csodálkozunk, hogy a férfiak nem tisztelik a nőket? Hát mire tiszteljék őket?
Kérdező (#20) nincs ezzel semmi gond, akkor örüljetek, hogy ilyen szépen egymásra találtatok. A gond azzal van, ahogy az életről másként gondolkodókat minősíted... ugye a k*vaság az azt jelenti, hogy valaki pénzért, vagy egyéb anyagi érdekből létesít szexuális kapcsolatot, és nem azt, hogy az illetőnek hány szexuális partnere volt, és hányadik randin először...
Tőlem ez az egész "oda adtam magam" felfogás idegen egyébként, egy nő ne azért szexeljen valakivel, mert "ezzel akarja jutalmazni", hanem azért, mert megkívánja a szexet az illetővel. (odaadni ilyesformán legfeljebb egymásnak lehet magunkat). A másik, hogy valóban van néhány olyan ember, akiknek a szüzesség valamiféle értéket jelent, a többségnek semleges, és van akit - bizonyos kor felett persze, más egy 15 meg egy 25 éves szűz, ha fiú, ha lány - egyértelműen zavar a partner tapasztalatlan volta...
A lényeg meg annyi, hogy mindenki találja meg a saját, hozzá illő társát. És persze, hogy ne ítélkezzen a másként gondolkodók felett...
Kinek mi a preferenciája, sztem nem veszt értékéből egy nő ha rögtön ágyba bújuk egy szimpatikus emberrel aki iránt vonzamat érez. Ez az önmagtartóztatás, olyan középkori, erőltetett dolog. Ez akkor volt divat, amikor még para volt, h házasságon kívül születik gyerek. Ma már ilyen veszély nincs (ha két intelligens emberről beszélünk).
Szerintem kifejezetten rossz ez a folyton megfelelni akarás a társadalomnak, hogy sokan iszonyat kivánják a szexet de csakazértse fekszenek le hónapokig a pasival, mert anyuci ezt mondta v mittomén. Ez nem prűdség, ez egy baromság. A mai felgyorsult világba egyszerűen nem illik bele.
És itt nem arról van szó, h fűvel fával, mert az olyan nőket én se szeretem, sőt alapból nem vagyok oda az egyéjszakás csajokért mert kb olyanok mint egy prosti de cserébe még az ágyban sem elég jók.
De egy picit se fog kevesebbet érni a szememben egy _normális_ csaj ha az első randin lefekszünk mert látom h megvan a vonzalom és ez önbizalommal tölt el. Az a duma meg, h így hamar rádun a csávó azt azok találták ki akik prűdek és képtelenek újat mutatni a szexben azon kívül h hanyatt vágják magukat és várják a csodát. Aztán jön a meglepi, h az első szex után lelép a csávó...
25/F
kérdező, attól még hogy te így tettél, és így látod a dolgokat, attól még nem lesz az egyetemes jó, és követendő példa. a szexuális preferenciái miatt elítélni valakit pedig egyszerűen butaság.
én szeretem a szexet, és ha éppen nincsen kapcsolatom, nem vagyok ellene az egyéjszakásoknak, vagy a többéjszakás szexkalandoknak sem. szerintem izgalmas és élvezetes, ez nem azt jelenti, hogy mindenkivel lefekszem, csak szimplán szeretek élvezetet adni és kapni, kielégíteni a vágyaimat, és izgalmasnak találom, hogy egy idegen embert felfedezzek. (randizni sem randiztam igazából 14 éves korom óta, a kapcsolataim is kalandokból lettek)
és nem adom oda magam senkinek, nem egy tárgy vagyok :) nem volt sok partnerem eddig, de örülök, hogy tapasztaltam, és nem álltam meg az elsőnél.
a mostani párommal is egyéjszakásnak indult a dolog, előző nap ismertem meg egy fesztiválon. hónapokkal később újra találkoztunk, és megint összemelegedtünk, aztán végül kapcsolat lett belőle, de olyan boldog vagyok, mint méh soha :) nem hiszem, hogy az alapján kéne megítélni, vagy tisztelni/nem tisztelni egy embert, hogy milyen preferenciái vannak.
20/L
"én szeretem a szexet, és ha éppen nincsen kapcsolatom, nem vagyok ellene az egyéjszakásoknak, vagy a többéjszakás szexkalandoknak sem."
Kettes válaszíró vagyok!
Van egy szakadt, Audi A5 autóm, 2010es évjáratú.
Csillog villog mint a salamon töke.
Az a baj, az én tököm nem csillog villog.
Valamit esetleg megbeszélhetnénk...
1) Nem kurvult el, csak megváltozott
2) De, prűd vagy
3) Én pl. nem tisztellek ezután a megnyilvánulásod után.
Én nem értem a felháborodásod. Őszintén szólva az a helyzet, hogy bizony természetes az első randin ágyba bújni, ha két felnőtt fél szexuálisan vonzódik egymáshoz.
Ha én szexelni akarok vele, ő szexelni akar velem, akkor az, hogy nem tesszük meg, sem nem természetes, sem pedig nem logikus.
A tiszteletet pedig nem kell ide keverni. 26 éves nő vagyok, nem házas, ellenben az átlagnál több szexuális tapasztalattal. Ez egyáltalán nem befolyásolja az emberek tiszteletét. A többség ugyanis egyszerűen nem tudja. A tiszteletet a viselkedésemmel, a munkámmal, a megjelenésemmel, a tudásommal, a segítőkészségemmel, meg még ki tudja, mi mindennel vívom ki. A szexuális életem pedig diszkréten kezelem, kevesekkel osztom meg.
Továbbmegyek: a párom az emberi értékeim miatt tisztel, a szexben nyújtottak miatt kíván. Nem tudja és nem is érdekli, hogy hány partnerem volt és kivel mit csináltam előtte.
Nőnek tartom magam, megvan a méltóságom és tisztelnek is. Mi kell még?
Ja igen, nem ítélkezem...
Nem tudom, hogy mit kell ezen rinyálni ennyit.
Van akinek belefér hogy megdugják első randin van akinek nem. Pont!
Jobb tisztázni az elején, legalább nem rabolja egymás idejét a két fél személy, ha az igények eltérőek. Inkább ott derüljön ki, hogy nem illenek össze testileg vagy erkölcsileg, mint 1 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!