Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy ha egy nő egyáltalán nem sminkeli magát akkor az igénytelenségre utal?

Kezdjük ott, hogy mit jelent az, hogy nem sminkel? Én például ha bb krémet teszek az arcomra, azt már sminknek tartom, sokak szerint nem az. Ugyanez a helyzet az epres labelloval is, mert ad egy kis színt a számnak.
Egyébként szerintem nem igénytelen, ha valaki nem sminkel, viszont a legtöbb nőnek nem árt. Nem sok, csak valamilyen alapozó és bronzosító. Arra egyébként tízből tíz pasi még azt mondja, hogy nincs rajta smink, mert nem veszik észre :D

Nem nem nem nem nem nem vall igénytelenségre!
Tudod mire vall? Hiúságra és arra, hogy túl sokat foglalkozik a külsejével. Arra, hogy másoknak akar megfeledkezni.
(most pedig a felháborodott vakolat-hordók megköveznek 3...2...1...jajjjjj)
Sosem tetszett tartósan egy sminkelős nő sem. Mindig a természetesség fog meg. Rá vagyok kíváncsi, nem a sminktudására. És nem, nem kell minimális smink sem! Ha tetszik, természetesen tetszik, ha meg nem tetszik, sminkkel sem fog... vagy épp amiatt nem fog.
24/F

Azért tegyük rendbe a dolgokat. Az h hétköznap, a boltba, vagy a suliba vagy randira nem sminkelsz az teljesen ok.
De mondjuk egy drága étteremben, egy nagyobb, fontos ünnepségen, egy céges vacsorára, vagy tárgyalásra nem sminkelsz - _lehet_ igénytelen. Nem azt mondom, h feltétlenül, de bizony, lehet olyan, h igénytelenségre vall, vagy nem illik az etikettbe, stb.
Ma az üzleti világban ha egy nő nem sminkel az bizony nem vall professzionalizmusra - ezt egy nagyobb cégnél mondta egy menedzser. Ezt legalábbis fontos eseményeken azért a nők 99%-a figyelem előtt tartja.
Szóval jó jó, ez a legyünk természetesek duma, de azért engem ez a smink ellenesség sem hat meg, mert smemi értelme. Aki jól sminkel, az tud úgy, h sneki nem veszi észre, akkor meg már a férfiak 90%-a véleménye nem is számít, merrt ők nem tudják megkülönböztetni a natúr sminket a smink nélküliségtől.
A másik gondom az ilyenekkel akkor jön elő, amikor azt mondja, h nem sminkel, de közben, ha bulizni megy, vagy lagzira, akkor úgy kikeni magát, h csak na. Vagy legalább a BB krémet előveszi. Persze, mert fotók lesznek róla, amik felkerülnek a facebookra. Érthető, h nem akar pattanásosan, bőrhibákkal, meg karikás szemmel feszíteni a többszáz ismerőse előtt.
Minek hívom én ezt? Képmutatásnak. Mert azzal nem törődik h a körülötte élők, meg a munkatársai, meg a random emberek ne egy zombit lássanak, de ha fotó, akkor ott pózerkodik sminkben. Ezért nem szeretem ezt a természetesség-dumát, mert a nagy "természetes" lányok 80-90%-a ilyen...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!