Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért van az, hogy mindenki sminkeli magát és nem lehet rendesen beszélgetni, csak a Facebook segítségével.!? , nem vagyok visszahúíódó tipus nem is volt még barátnőm és még csak nem is smároltam.14/F
a smink és az fb között hol van az összefüggés?
nem értem..
Egy szolid smink sosem rossz, vagy kirívó... ez engem sosem zavart, sem magamon, sem más lányokon.
Miért facebook? Felőlem lehet Skype is, mert ingyenes, és nem szárad közben ki a szám, nem szeretem a hangomat, nem kell a beszélgetőpartner szemébe nézni, és a képernyő előtt mást is lehet csinálni, átgondolhatod, mit is akarsz írni, kevesebb az esély rá hogy hülyeséget mondasz, ha valakivel face to face beszélgetsz, akkor nem kezdesz el házit írni, ebédelni, vagy nem beszélgethetsz másokkal, mondjuk olyanokkal, akik nem bírják egymást, vagy nincsenek egy helyen. Persze ettől még nem kell mellőzni a valóságos emberi kapcsolatokat sem... de a virtuálisan sokkal egyszerűbb.
Én ismerek ilyen lányokat, de egy szóval (ribi) letudom őket. Ez van, ehhez kell alkalmazkodni. Én nagyon nem vagyok ilyen: még szájfényt se használok, és inkább face to face beszélgetek, a facebookot csak arra használom, hogy azokkal beszéljek akivel kb. 1 évente/akkor se találkozunk. Szóval légyszíves ne általánosíts.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!