Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy egy lány facebook chaten rendesen ír, sok smilyt küld, sokat ír, valóságba meg alig beszél velem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 20:31
2/11 anonim válasza:
Ilyenek ezek a pofakönyvön szocializálódott kis ribancok.
3/11 anonim válasza:
Azért, mert a F@szbukkos édelgés nem jár semmilyen felelősséggel és kötelezettséggel.
4/11 anonim válasza:
megmondom én neked miért: velem is volt már ilyen, hogy ezt csinálta egy lány...MSN-en állandóan rámírt, beszélgettünk csomót, élőben meg rám se bagózott, max 1-2 szó ejeéig, de inkább került, még ha én nyitottam felé, akkor is...ez azért van, mert UNALOMŰZŐNEk használ téged, mikor nincs más, és a gép előtt ülve unatkozna...ezért beszél veled, de amúgy semmi komolyat nem gondol. Jobb esetben szégyenlős...az én példámban az unaloműzős verzió játszott...sajnos ez van :S
6/11 anonim válasza:
Az ilyen virtuális barátságokba jobb, ha nem éled bele magad. Én is remegtem még régebben msn előtt, h "óó, dejó, rámírt". De rá kellett jöjjek, hogy mivel nem látom a másikat, nem tudhatom, h hány emberrel beszél egyszerre, és sajnos mindig koppantam.
7/11 Kisóóóó válasza:
Szerintem, azért mert zavarban van és fél attól hogy valami hülyeséget mond. Meg ha először találkoztatok akkor ez így van rendjén :)
8/11 anonim válasza:
Az is a baj h ha kuld neked egy ':)' akkor te mar azt elhiteted magadal h akar toled valamit........
A lanyok mindenfele ok nelkul kuldozgetnek :D XD :)
Csak te akarod azt hinni h bejosz neki:)
9/11 anonim válasza:
Lehet h csak szégyenlős. Személy szerint én is ilyen vagyok. Írásban jobban ki tudja fejezni magát, mint személyesen. Lehet h fél, hogy nem tud egyből megfelelő választ adni és ha nem ad olyan választ amire te vársz, akkor ő beéghet vagy ilyesmi. Ezzel nincs gáz, ha sokat találkoztok biztosan leküzdi egy idő után a félelmét és többet fog beszélni. TÜRELEM! :)
10/11 anonim válasza:
ez az internet hibája..az emberek nem találkoznak egymással nincs meg az a verbális kommunikáció és mikor taliznak nem tudnak egymással mit kezdeni, mit mondani....szokjatok le a neten való beszélgetésekről...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!