Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti járnátok egy olyan 24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok egy olyan 24 éves fiúval aki sminkeli magát és festi a körmét és mindenhol gyantázza magát?

Figyelt kérdés

2014. dec. 18. 00:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
nemed? mert ez itt erősen kérdőjeles :)
2014. dec. 18. 00:49
 2/29 A kérdező kommentje:

én lány vagyok de nem ez számít, mert nem magamról kérdeztem

az számít, hogy van-e itt bárki aki egy ilyen fiúval járna, akár hetero akár homo írhat

2014. dec. 18. 00:55
 3/29 anonim ***** válasza:
első vagyok, igen is számít a nemed, mert szerinted az a pasi aki sminkeli magát és a körmét, az szerinted a lányokhoz vonzódik? én sem próbálkozom leszbikusoknál
2014. dec. 18. 01:01
 4/29 A kérdező kommentje:

pedig egy ilyen fiu kérdezte meg tőle, hogy járnék-e vele

ezért írtam ki a kérdést, mert fura volt az egész szitu

nem lehet, hogy emos? vagy ilyesmi? mint marylin manson?

2014. dec. 18. 01:03
 5/29 anonim ***** válasza:
Ha nem b uzi, és egyéb szempontból rendben van, akkor mit számít? Művészeknél, metálosoknál előfordulhat, bár azért megkérdőjelezem egy metálos full gyantázott testét.
2014. dec. 18. 01:07
 6/29 A kérdező kommentje:

nem metálos

de a lába körmét is festi és a kezeit is

2014. dec. 18. 01:14
 7/29 anonim ***** válasza:
78%
Egy meleg nem festi a körmét és nem púderezi magát mivel férfiként férfiak iránt vonzódik!! Ebbe ,h férne bele bármiféle lányos dolog ?Persze aki nem mozog ebbe a világba az csak a sztereotípiákra építkezhet vagy a vonulós melegek által ítéli meg maga a homoszexualitást illetve a nagyon lányos feminin nyávogós,affektálós bu*ikról akikről bárki levágja az utcán ,h mi a szitu holott sokkal több az olyan meleg aki maximálisan masculin férfias férfik csak ,h azokról nem látszik semmilyen szinten így könnyedén elvegyülnek.
2014. dec. 18. 01:20
 8/29 A kérdező kommentje:

"Egy meleg nem festi a körmét és nem púderezi magát mivel férfiként férfiak iránt vonzódik!!"

ezzel nem értek egyet, mert azért nekem vannak meleg barátaim ( na jó csak 2) de ők azt mondták, hogy pont ezért, mert férfiak iránt vonzódnak, ők maguk femininek lesznek nőies tulajdonságokkal (egyikük a "lány egy kapcsolatban)

a meleg barátaim közül az egyik is sminkeli magát

ezért is kérdezem, hogy ti járnátok egy ilyen fiuval?

de nem tudom, hogy ha esetleg az lenne a helyzet, akkor nekem járnom kellene-e egy ilyen fiuval?

2014. dec. 18. 01:29
 9/29 anonim ***** válasza:
0%
a 7-esnek van igaza. fogalomzavarban szenved kb mindenki. a "lányos melegek" valójában transzvesztiták, mivel nőnek akarnak látszani. a homoszexualitásnak férfiaknál az a lényege hogy FÉRFIAKHOZ vonzódik valaki.
2014. dec. 18. 01:49
 10/29 A kérdező kommentje:
de a meleg barátomnak, aki sminkeli magát van egy férfias barátja és járnak (és dugnak is)
2014. dec. 18. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!