Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosítás! Az, hogy egy lány nem sminkeli magát, nem jár szoliba, és nem vasalja a haját egyenlő az igénytelenséggel?
Azt olvasom, ha megkérdik itt, hogy miért a sok Facebook sminkes, pózolós csücsörítős lány.
És hogy miért nem természetesebbek. Jön a válasz, hogy "mert így szépek!".
És egy lány IGENIS adjon magára. Tehát egyetértenek a sminkeléssel, hajvasalással, műkörömmel, szolizással.
Ebből következik az, hogy amelyik lány nem sminkeli magát, nem vasalja a haját, nem jár szoliba, nincs műköröm, meg szájfény, az nem ad magára, és igénytelen?
Mert lényegében ezt állítják!
sosem votlam szoli smink hajvasalás stb. párti.
Én hajlok arra, hogy egy nő ha akarja akkor huzza ki a szemét ha oylan alkalom van, vagy puderezze az arcát, mert tény, hogy jól áll. De mikor teljesen céltalanul vakolja magát attol én is huzom a számat.
Szeritnem is a természetes szépség a legőszintébb. :)
Hát én nem vasalom a hajam,csak ha muszáj,mert elaludtam :D a legritkább esetben sminkelek, és hihetetlenül utálom a meleget, és a napot, ráadásul szeretem,hogy fehér a bőröm, szóval szoli barna sem leszek soha..
Mégsem volt eddig problémám a pasik terén....
Nem azért vasalom a hajam, hogy megfeleljek másnak, illetve az igényességemet mutasam, hanem mert félig göndören sehogy sem áll a hajam.
Nem azért sminkelek, mert az igényes, hanem mert feldobja az arcom.
Nem azért van műkörmöm, mert az igényes és divatos, hanem mert, ha megnövesztettem mindig betört, mert fehérje hiányos voltam.
Nem járok szoliba, mert kreol bőröm van.
Ezeken felül dagadt vagyok és nem öltözködöm hú de csinos csajossan.
Ez a gyk-s közösség gondolkodásilag nem közelíti meg a valóságot. Szóval szerintem vedd lazábban az ilyen beszólásokat.
Az igénytelenség amúgy is a mindennapi higiénia elmaradásánál kezdődik.
ma 20:38
Jézusmáriaszentjozsef irgalmazz!! O.o Ne legyél buta mert nagyon jo alakod van :D :D
Akkor én igénytelen vagyok, mert soha nem vasaltam a hajam, nem volt műkörmöm, nem léptem be egy szoliba sem, és sminkelni is nagyon ritkán sminkeltem magam :D
Számomra inkább az az igénytelen, aki pl. nem fürdik, nem mos fogat, szakadt és koszos ruhákban jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!