Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kifogyok a témából, és nem tudom mit mondjak?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki 2 éve tetszik. Minden nap megnéztem a suliba ha láttam, direkt az ő buszával jöttem ha tudtam és mivel mindig a büfébe lógott, így hát én is ott töltöttem a szüneteim nagy részét.Idén ballagott el. Nagy nehezen rávettem magam hogy ráírjak. És most ballagás óta beszélünk. Tudta hogy nézem meg hogy ki vagyok. És most úgy néz ki hogy holnap találkozunk. Most találkozok vele először. De az a baj hogy fiúk társaságába nem tudok nyugodt maradni.Rögtön jéghideg lesz a kezem és zavarba vagyok. És a legnagyobb baj hogy nem bírok beszélgetni. Egyszer elmentem egy sráccal sétálni a Duna parton és 10 percenként jött ki a számon egy szó vagy egy mondat. teljesen begörcsölök hogy "na most mit mondjak? csak ne mondjak hülyeséget... stb." Bocsi hogy hosszú lett de ez nagyon fontos nekem és már előre izgulok hogy ott fogok állni némán és totál unalmasnak fog tartani... ):2013. máj. 19. 16:27
2/7 anonim válasza:
miért a fiúkkal tudsz kötetlenül beszéli, tehát tét nélkül?
szerintem igen, amúgy ne légy ilyen, mert ha az egyik fél nem tud megszólalni, az baj, sokan feladják ilyenkor,
kezeld úgy, mintha csak lazán beszélgetnétek és kész, akkor menni fog, előre nem lehet eltervezni, ehhez ketten kelletek N
3/7 anonim válasza:
Ha 10 percenként egy mondat az nagyon gáz.. Ez a fiú hibája is. Miért nem kérdez? Te is kérdezhetnél akármit! Mit csinált elöző nap, azt elmeséli, onnan is lehet tovább fűznia dolgokat, mit csinál miután hazaért, arról is tudtok kicsit, elvileg ő is visszakérdez majd, te is mesélj, illetve akármit mesélhetsz ami eszedbe jut. Egyébként hol randiztok holnap?
4/7 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, a srácnak kell szóval tartania. Ha kuss lesz az az ő kudarca. A lányok el szokták felejteni, hogy nem nekik kell udvarolni.
Amúgy én ha kifogyok a témákból akkor beszélek bármiről ami épp eszembe jut, többnyire vicceket mesélek.
De ha nem tudtok kommunikálni akkor valszeg nem illetek össze..
5/7 A kérdező kommentje:
Eléggé csöndes vagyok új társaságba vagy amikor először találkozok valakivel. Igyekszem megválogatnia szavaim és nem rossz benyomást tenni rá. De ha jobban megismerek valakit, akkor már könnyebben beszélek.Nem ismerem személyesen így hát nem tudom mennyire beszédes. És nem tudom még hova megyünk. Egyenlőre csak megkérdezte hogy van e kedvem találkozni vele holnap.És nem hiszem hogy randi lenne szerintem csak barátként tekint rám...
2013. máj. 19. 16:48
6/7 anonim válasza:
Ez szerintem nem csak baráti lesz :) Készülj fel :D
7/7 A kérdező kommentje:
Hát remélem :D
2013. máj. 19. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!