Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék annak érdekében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék annak érdekében hogy 16-nál idősebb fiúknak is megtetszek?

Figyelt kérdés

Mi tetszik egy 17-19 éves fiúnak? Vagy mi az, ami nekik nem tetszik egy 16 éves lányban? Vagy miért nem kezdenek ennyi idős lányokkal? Mit kéne tennem, hogy érdekeljem őket?

16/l

2013. máj. 19. 13:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Eléggé selejtes kapcsolatra teszel szert, ha így folytatod.
2013. máj. 19. 13:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Legyél csinos,szép.Hidd el előbb utóbb az idősebb 18-22 éves srácok is lefognak szólítani
2013. máj. 19. 13:54
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

A legtöbb ilyen korosztálybeli csaj nagyon éretlen,gyerekes.

Ezen a jó kinézet se segít..

17/F

2013. máj. 19. 13:55
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de én a 3-assal értek egyet. Magam is tudom ezeket dolgokat, sőt látom is elég sűrűn a munkahelyem miatt. ( nem szórakozóhely )

Hiába vagy különb a többinél, sajnos a többi 16 éves lányt okold, amiért ezt gondoljuk.

2013. máj. 19. 13:57
 5/15 anonim ***** válasza:

3.A gyerekesség nem baj.Amúgy a fiúk is elég gázak.

Ha jól néz ki nagyobb eséllyel szólítják le.

Kérdező ennyi információ nagyon kevés.

2013. máj. 19. 13:58
 6/15 anonim ***** válasza:

Bár nem csajos dolog, de ilyen helyzetben nem árt egy picit kezdeményezned, mert minél idősebb egy srác, és te minél fiatalabb vagy, annál nagyobb a társadalmi nyomás a srácon, hogy veled nem kezdhet, és ezért a legtöbb nem is fog.

Az is tényleg számít, hogy a legtöbben a korosztályodból nagyon éretlenek, és amit egy srác nagyon utál, az az időbefektetés egy olyan lánynál, akinél ez nem térül meg (nem kell feltétlenül szexre gondolni, de elsősorban arra gondolok).

De amúgy nincs semmi, ami gátolna egy ilyen kapcsolatot egy srác szempontjából, én nem ismerek srácot, aki 17-19 évesen visszautasított volna egy 16 éves lányt azért, mert 16 éves. Szóval csak legyél egyértelmű a céljaiddal kapcsolatban, és akkor fair a játszma nekik is.

2013. máj. 19. 14:01
 7/15 A kérdező kommentje:

Azért írtam, így, mert mindenki azt monda hogy aki 15-16 éves az éretlen. Pedig nem kéne általánosítani.

Többieknek köszi a válaszokat. :)

2013. máj. 19. 14:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Azért nem kezdenek ki veled, mert még a 26 évesek között is nagyon sok az éretlen...

25/F

2013. máj. 19. 14:07
 9/15 anonim ***** válasza:

"mert mindenki azt mondja,hogy aki 15-16 éves az éretlen"

Tessék,itt az ok,miért nem akarnak egy ilyen korúval kezdeni..

Sok amúgy értelmes lány meg azt hiszi,hogy a feltűnősködő,vagány viselkedéssel tudnak ezeknél a fiúknál bevágódni.Ezzel főleg ledegradálják magukat,szóval ezt ne tedd..

Próbálj értelmesen beszélgetni velük.:)

2013. máj. 19. 14:13
 10/15 A kérdező kommentje:
Én inkább félénk, és csendes vagyok, mint feltünősködő, vagy vagány..
2013. máj. 19. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!