Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz az hogy ha egy nő egyálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy ha egy nő egyáltalán nem sminkeli magát akkor az igénytelenségre utal?

Figyelt kérdés
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok
2015. máj. 24. 13:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. Van, aki smink nélkül is szép.
2015. máj. 24. 13:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez 100%-ban hülyeség.

Van aki, pl. allergiás a sminkekre, vagy csak nem akarja szétcseszni az arcát a festékekkel.

Az igénytelenség szerintem a nem fürdésnél kezdődik.

A sminknek semmi köze az igénytelenséghez, az csak egy máz, egy plusz adalék, amivel a nők csinosíthatják magukat.

2015. máj. 24. 13:38
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy!
2015. máj. 24. 13:39
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én jobb szeretem a természetesen szép lányokat!

Nem attól leszel igénytelen, hogy nem sminkelsz.

22/F

2015. máj. 24. 13:39
 5/20 RRR ***** válasza:
100%
marhaság
2015. máj. 24. 13:40
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2015. máj. 24. 13:45
 7/20 anonim ***** válasza:
38%

Egyáltalán nem igaz.

Nekem jobban bejön, ha nem sminkeli magát egy nő.

Így látszanak a hibái ami ő valójában és ezt kell elfogadni, fogadtatni és nem egy festett arcot.

A legutóbbi két lány akivel ismerkedtem sem sminkelte magát és nekem így tetszettek.

Tisztelet a kivételnek, de a legtöbb lány, nő nem tudja magát sminkelni.

Olyannyira elcseszik vele az arcukat, hogy inkább nevetni tudnék rajta, hogy mit kreáltak magukkal.

Egy kis alapozó még okés és egy pici szemceruza használat.

2015. máj. 24. 13:46
 8/20 anonim ***** válasza:
73%

Én nem sminkelek, aztán mégis van komoly kapcsolatom már 2 éve (ha már randizás a téma). A pàromnak ìgy tetszem, a személyes higéniára odafigyelek, ha meg valaki ettõl függetlenül igénytelennek tart, akkor az nem nagyon tud érdekelni...

25/N

2015. máj. 24. 13:46
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem igaz szerintem sem, azonban nagyon sok embertől hallottam már ezt. Én sosem sminkeltem magam, feleslegesnek tartom, mert nem érzem szebbnek magam tőle. Mégis van párom, előtte is volt párom, és soha semelyikük sem tartott igénytelennek. Szép a bőröm, tiszta vagyok.

20L

2015. máj. 24. 13:49
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem sminkelek, aztán mégis van komoly kapcsolatom már 2 éve (ha már randizás a téma). A pàromnak ìgy tetszem, a személyes higéniára odafigyelek, ha meg valaki ettõl függetlenül igénytelennek tart, akkor az nem nagyon tud érdekelni...

25/N

2015. máj. 24. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!