Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az éttermi randizás tényleg gagyi és az egyik legrosszabb randis ötlet?
Most az első néhány randiról beszélek, amikor a felek még nem feküdtek le és még bármi lehet (=a férfi még el is ronthatja)
Hátrányok:
1. Egymással szemben ültök, nem pedig egymás mellett közvetlenül. Maximum a kezét tudod megfogni, vagy a lábatokat összeérinteni az asztal alatt. Fizikai intimitás kialakítására nagyon korlátozottak a lehetőségek
2. Tele eszitek magatokat, ami bizony a szexuális vágyat, libidót eléggé lecsökkenti.
3. Sokba kerül vagy legalábbis drágább, mint pl. akár egy másfajta hatékonyabb randi.
Éttermi vacsorás randi helyett nem jobb beülni egy kávézóba/pubba egymás mellé egy kanapéra, ahol bort kortyolgatva egymás közelségében és olcsóbban tudtok ismerkedni és a fizikai intimitás sincs úgy kizárva?
Az ilyen helyek nektek lepukkant bárok? Akkor mi valószínűleg csak simán nem illenénk össze. Ilyen helyekre gondoltam elvinni a nőket. Népszerű, belvárosi pubok/bárok/kocsmák, amiknek vannak csöndes részei ahol kettesben lehet lenni:
7-8:
Általában kevesebb nővel jött össze a szex vagy a kapcsolat, ha vacsorás randival kezdtem, mintha egy kávézóba mentünk iszogatni.
10: De a szex előbb szokott jönni. Mikor lefekszünk 1-2 hét után maximum, akkor még én sem tudom hogy abból lesz-e tartós kapcsolat. Az a szex után dől el legtöbbször.
Pont ezért vagyok még szűz, mert nekem ez így nem menne. Bizalom, érzlmi háttér és stabilitás nélkül nekem nem megy. Tudom furcsa, főleg egy "csávó"-tól.
Vittek már el étterembe,mindig első randira... Hát annak pocsék ötlet :/
Persze lehet azért nem voltak jók,mert az emberek voltak unalmasak XD
De az biztos,hogy sokkal,de sokkal jobb elmenni egy pubba/kocsmába/kávézóba :)
Voltam már első randim étteremben.
Nekem nem volt jó tapasztalat, de lehet, hogy csak azért, mert a fiúval nem voltunk összhangban.
Az találkozó elején meg is kérdezte, hogy akkor étterembe menjünk vagy csak sétálgassunk a parkban. Mondtam neki, hogy szerintem a séta kötetlenebb lenne, de ő éhes volt és beültünk egy étterembe. Én baromira feszélyezve éreztem egész végig magam. Szerintem egy kellemes kávézó, fagyizó jobb ötlet, mint első találkozáskor végigenni egy komplett menüsort...
"1. Egymással szemben ültök, nem pedig egymás mellett közvetlenül."
Én pont ezért csak olyan helyre ülök be kiszemelt lánnyal, ahol nem szemben ülünk. Legjobb a sarokpad, mert ott szépen lehet közeledni egymáshoz fokozatosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!