Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy fiú létemre engem szednek fel a lányok?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, négy barátnőm volt eddig, és gyakorlatilag mind a négyszer a lány hívott el engem.. Múltkor elmondtam ezt egy társaságban és kaptam a fejemre hogy milyen férfiatlan meg gáz dolog, de én valamiért nem érzem annak, én kifejezetten élvezem a dolgot.
Tényleg ennyire ciki lenne ez?
2015. jan. 22. 21:59
1/16 anonim válasza:
Inkább szerencsés vagy mint férfiatlan:D
2/16 anonim válasza:
Most gondolj bele, ha 4 csaj hívott el téged, akkor te mennyi csajt hívhatnál el? Huhh, jó halászást :D
3/16 anonim válasza:
Megesik. Lehet tudsz valamit és sokan irigyek rád :D
5/16 anonim válasza:
Örülj neki,másnak még nő sem jut...
6/16 anonim válasza:
Ez most jót tett az önbizalmamnak! Ja nem. 21/F
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Jó ezt olvasni, múltkor elmondtam ezt egy társaságnál és szabályosan körberöhögtek hogy milyen gáz :D
2015. jan. 22. 22:03
8/16 anonim válasza:
Mondjuk az sem mindegy, hogy milyen lányok hívtak el :D
9/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz,egy nőnek ugyanannyi joga van pontosan kezdeményezni mint egy férfinak.Csak elkényelmesedtek a nők,és azt hiszik ők a hercegnők,akikért mindenáron meg kell küzdeni.Ők is küzdjenek ugyanúgy ne csak a férfiak,istenem...ez egy hülye felfogás komolyan...
10/16 anonim válasza:
Ha te nem érzed annak, akkor mindegy mások mit gondolnak, nem? :)
Ez amúgy a nőktől is függ, van aki szereti felszedni a kiszemeltet, ők nem tartanak ettől férfiatlannak. Nekem pl nem kell olyan férfi, aki nem képes engem felszedni. De mások vagyunk és ettől színes és szép a világ. 23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!