Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy fiú létemre engem szednek fel a lányok?
21 éves vagyok, négy barátnőm volt eddig, és gyakorlatilag mind a négyszer a lány hívott el engem.. Múltkor elmondtam ezt egy társaságban és kaptam a fejemre hogy milyen férfiatlan meg gáz dolog, de én valamiért nem érzem annak, én kifejezetten élvezem a dolgot.
Tényleg ennyire ciki lenne ez?
Te én vagy!
Csak én kicsit fiatalabb vagyok,de dettó.
Amúgy szerintem nem gáz.
Ők is emberek és úgy gondolom,hogy aki akar valamit,az kezdeményezzen is,nemtől függetlenül.
Szerintem nem gáz ez annyira, hogy kiröhögjenek miatta, sőt.. barátom is mesélte, hogy általában őt szedik fel a csajok (és láttam is rá példát, aki próbálkozott), aztán velem már nem volt ilyen egyszerű dolga:D
Na de, én úgy gondolom, azért igenis illik a fiúnak kezdeményezni, ha megtetszik egy lány, meg kell tanulni hódítani (nem csak külsővel, mert ebben az esetben biztos jól nézel ki). Ne csak úgymond "belerángasson" egy lány a kapcsolatba, mert az nem feltétlenül lesz az igazi, és valóban picit tutyimutyinak hangzik utólag. De érthető, hogy élvezed :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!