Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő létemre szexelni akarok. CSAK legyen 1. tiszta, nagyon tiszta 2. kedves, kulturált 3. egészséges (legalább nagyjából kizárólagos) 4. gúny, kihasználás, erőszak és fájdalom nélkül Túl sokat kérek?
Alapvetően legalább közepes, de inkább jó a külsőm. Annyit randizok, amennyit akarok.
De a férfiak...
Múltkor egy buli után egy meghívott teázni. Nem tudta kivárni, hogy kihűljön a tea, még egy kortyot sem tudtam inni. Végig fogdosott, szegény pultosok már zavarban voltak, talán ki is akartak küldeni a kávézóból. Tényleg szomjas voltam, de ennyire sem volt képes, azt hajtogatta, hogy menjünk fel a szállodába... (fiatal egyetemi tanár)
Az utcán csókolóztunk, és fájó szívvel búcsúztam el tőle. Nagyon helyes volt, de nem kockáztathattam, mekkora bunkó lesz privátban, ha nyilvánosan ekkora.
Tegnap egy idősebb, nagyon tiszta, szuverén férfival kávéztam. Elmondta, hogy tud mosni, vasalni, és nem igényel lelki társat.
Ez mit jelent?!
Elmondta azt is, hogy életveszélyesen megfenyegetett valakit, és komolyan is gondolta.
Szerintem nem teljesen normális.
Én csak dugni akarok. Sok-sok kellemeset. Tisztán, higiénikusan. Azt akarom, hogy babázzanak velem. Ennyi. Sokat akarok?
Bőven tudsz válogatni és biztosan megtalálod a megfelelőt !
Általánosan: Egy nő ha akar,egy férfi ha tud!
Nem egyszerű jó partnert találni, nehogy azt hidd, hogy a nők sokkal jobbak :D Ha nem is ennyire tolakodóak, vagy taplók, velük más zűr szokott lenni. Némelyik elhanyagolt, túl sokat akar lelkizni, frusztrációt levezetni, stb... Messziről süt róluk, hogy kerüljük el őket.
Szerintem ha találsz egy jó partnert egy barátság extrákkal legyen vezérfonal :) A jó partner felbecsülhetetlen hidd el. (ezért vagyok k. válogatós, hiába sértődnek be egyesek privátban!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!