Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el azt az egészet?
Figyelt kérdés
Két hónapja megismerkedtem egy lánnyal. Nagyon jól elvoltunk együtt, nekem rendkívül megtetszett a lány látszólag én is megtetszettem neki. Egy idő után úgy tűnik hogy szerelmes lettem belé (nyilván ezt nem mondtam el neki). Úgy tűnt hogy minden rendben lesz és hogy össze fogunk jönni, de pár nappal ez előtt minden kapcsolatot megszakított velem. Nem ír vissza facebookon nem válaszol az SMS-eimre és nem veszi fel a telefont sem. Egy szót sem képes arról mondani, hogy ezt a magatartást mire véljem hogy hogy mi történt hirtelen. Az óta is folyton ő jár a fejemben éjjel nappal, már aludni sem tudok. Hogy felejthetném el ezt az egészet?? Miért csinálja ezt a legtöbb lány?2015. jan. 24. 17:49
1/3 anonim válasza:
a fejet a falba módszerről már hallottál??
ha nem elmondom neked hogy működik
verd a fejedet a falba és lehet amnéziás leszel és elfelejted
2/3 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok!
19/F
2015. jan. 24. 18:08
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem dugt@d meg idejében, és elszaladt más pipilő után :)
És ez normális válasz, mivel arra kértél minket találgassunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!