Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a lány fizet a randin (nem az első randi, hanem ha már együtt vannak) Vagy ha nem az egészet, de a nagyobb részét ő fizeti? Mit gondoltok erről?
megbeszélés kérdése, ha titeket nem zavar...de én mondjuk nem nagyon szeretném :) inkább én állnám...ha együtt vagytok akkor már nem probléma szerintem...egy gesztus :)
21F
Míg a szüleitek tartanak el addig a szüleitek fizetnek.
Ezt azért mondom, mert egyszer egy randin a csaj nem engedte h az egészet én fizessem, amit azzal magyarázott, hogy a pénzemet nem én kerestem meg, hanem a szüleim, így nem szórhatom el, majd ha én kerestem meg azt a pénz akkor ajánlhatom fel. Szóval szerintem fele fele arányban kell (felváltva).
Szerintem nem. Ha a fiú nem áll jól anyagilag simán elnézhető. Nem azt akarom mondani, hogy mindent a lány fizessen, de ha párszor ő fizet, nem lesz semmi baj. Egyébként szerintem az a legjobb ha amiután komolyra vállik a kapcsolat elkezdik felesben fizetni a dolgokat, mert általában a pénz nem a fán terem.
-szintén egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!