Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan udvarias fiú aki elvinne egy 16 éves lányt színházba?
Figyelt kérdés
Eddig a mamámmal jártam és azt mondta ilyen idősen őt már elkísérték a fiúk.
Külsőre:170 cm magas vagyok,vékony sportos testalkatú,vörös hajú,kék szemű lány.
2015. jan. 23. 20:43
1/14 anonim válasza:
én ki nem fizetem az biztos :D
nem szép dolog kéregetni
4/14 anonim válasza:
Ha fizeted a részed, eljöhetsz velem.
5/14 anonim válasza:
Van valami kedvenc darabod, amit nagyon szeretsz?
6/14 opened paradise válasza:
Kérlek inkább ne innen akarj valakit :/
Hidd el,itt nem olyanok vannak,akik annyira "udvariasak" lennének,főleg nem este.
7/14 anonim válasza:
Az előbbit kikérem magamnak. Merrefelé laksz? Nem foglak elvinni egyébként, mert nem hiszem, hogy szívesen mutatkoznál velem.
8/14 anonim válasza:
Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő
9/14 anonim válasza:
17 éves vagyok.. Ha a közelben laksz, elvihetlek ha számomra megfelelő vagy:D
10/14 anonim válasza:
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__6515659-van-itt-olyan-lany-aki-eljonne-egy-fiuval-szinhazba-17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!