Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy fiú csak udvarias, vagy tetszem is neki?
Annyira jól esik, hogy ilyen figyelmes. Pl. nagyon előzékeny, kezdeményezi, hogy válasszak én (pl. ülőhelyet), illetve mindig odaadja a cuccaimat, amiért épp nyúlok. De csak közös cél miatt járunk egy helyre, még nem igazán beszéltünk..
Szóval nem tudom, hogy butaság-e ezek után bármibe belelovalnom magam. Gondolom, aki figyelmes az mindenkivel az. Ti mit gondoltok erről?
Szerintem beszélj vele, hogy mi lenne ha az után az izé után nem e lenne kedve veled bekapni valamit vagy inni valamit.
Nem mondanám tutira h többet akarna, mert én is szoktam szimplán kedves lenni a nőkkel akkor is ha nem akarok semmit.
Jajj miért kéne hogy ő is rögtön összetörjön?? Ha nem bírja tovább és nem akar még hetekig hónapokig ezen agyalni akkor meghívja ő valamire. ÉS legalább a probléma le van tudva, tádámmm.. ÉS nem gondolkodik többet ezen hogy mivan. Addig csak rossz lesz mert kételyek közt van.
Nem fog leesni egy nőnek sem a gyűrű az ujjáról ha egyszer ő kezdeményez. Nem fog leszakadni az ég.
Ha még is leszakad az ég hát akkor leszakad.
Köszönöm a válaszokat!!
Hát igen, én is örülnék egy nagyobb jelnek, de nem tudom, hogy ugrasszam ki a nyulat a bokorból. Mert egyfelől kicsit zavarba jövök a kedvességtől, így talán még zárkózottabbnak látszom, mint egyébként, és lehet, ha tetszenék is neki ő nem érez olyan fokú visszajelzést.
Annyira nem merném a foglalkozás után elhívni, mert úgy elég ciki lenne utána egy helyre járni, ha azt mondja, hogy "nem".
Mert tényleg lehet, hogy egyszerűen csak kedves természete van.:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!