Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Régebb óta ismerek egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebb óta ismerek egy lányt (17) és nemrég rájöttem hogy tetszem neki és randizgattunk volt szájra puszi meg szinte minden nap dumálunk. Többi lent?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy későn érő típus vagyok ha lehet így fogalmazni (19 éves fejjel) mert nem merültem bele a csajozásba és eddig nem is jutottam el egy lánnyal sem hogy így érzek iránta. Az a lényeg hogy nem szeretném el szalasztani ez a lehetőséget és kicsit parázok hogy kiábrándul belőlem, hozzáteszem nem hinném hogy volt komolyabb kapcsolata a lánynak. A lényegre térve tudnátok tanácsokat adni hogy mit mikor érdemes csinálni szóba hozni. Válaszaitokat előre is köszönöm. ;)

2013. ápr. 5. 16:29
 1/4 anonim válasza:
most ezt a kérdést úgy érted, hogy a randizások alatt mikor érdemes először csókolózni/kimondani, hogy szeretlek stb.?
2013. ápr. 5. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:

:) Szép történet. Ha minden nap dumáltok, akkor előbb utóbb úgyis jönnek a témák maguktól. Menjetek el sétálni, látványos helyre, akkor lesz beszédtéma :)

Ha nem volt komolyabb kapcsolata, mindennek örülni fog :)

2013. ápr. 5. 22:37
 3/4 A kérdező kommentje:
22:36 többek között igen :)
2013. ápr. 5. 22:49
 4/4 A kérdező kommentje:
22:37 nincs olyan másodperc a randin hogy ne beszélgetnénk valamiről :) de köszi :)
2013. ápr. 5. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!