Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1 puszi arcra elköszönésnél gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 puszi arcra elköszönésnél gáz?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel kb 1 hete ismerjük egymást de csak most találkoztunk sulin kìvül.. És amikor elbùcsùztubk adtam neki 1 puszit az arcára.. Az gáz hogy csak 1 et adtam neki?
2013. márc. 27. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
nem :)
2013. márc. 27. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, sőt, elég, hogy egyet adtál neki, mert ha még most találkoztatok először, akkor még mindet fokozatosan kell csinálni. Biztosan örült annak a puszinak, sosem a mennyiség a lényeg, hanem a szívből jövő érzés.
2013. márc. 27. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
vannak akik a baráti körökben minden csajjal csinálják, én pl csak nagyon kevéssel, nem tudok barát lenni egy csajjal, vagy meg akarom dugni, vagy nem is érdekel, ezért ez a kettő közti állapot nehéz :P
2013. márc. 27. 16:23
 4/7 Hanariko ***** válasza:
Sztm az 1 pont jó. A 2 az tűnhet sima barátinak, vagy mi pl. családban is 2 puszival köszönünk el. Szóval az 1 puszi az olyan... szóval pont jó, nah, nem tom megfogalmazni XD
2013. márc. 27. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem:D
2013. márc. 27. 16:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem.. :D köszöm mindenkinek aki eddig válaszolt..
2013. márc. 27. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz,pont jó :)
2013. márc. 27. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!