Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok nektek ebből lejönne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek ebből lejönne, hogy randit szeretnék, vagy konkrétabban kellene fogalmaznom, vagy nem is akar találkozni velem?

Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 00:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán, szóval szuggeráljad erősebben te némber!
2015. jan. 25. 00:17
 12/18 A kérdező kommentje:

"Szia babám, így fél egykor becsíptem, sokáig tart ondatot fogalmazni, de azon töprengek, hogy ugyan mikor akarsz végre találkozni velem? Még kérdést is kiírtam,mpedig sose szoktam. No?"

Valahogy így?

2015. jan. 25. 00:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Így biztosan ne :D
2015. jan. 25. 00:24
 14/18 A kérdező kommentje:
:D
2015. jan. 25. 00:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát trükkös úgy, hogy ne égesd be magad :D

Utalj valamire, hogy elszeretnél menni és még nincs aki elvigyen, ha ezt sem veszi, akkor kereset valakit tökkel, mert neki nincs :D

2015. jan. 25. 01:54
 16/18 anonim ***** válasza:
hozz szóba valamit, hogy hogy megnéznél ezt, vagy azt, ha egyikőtök se bp-i, csomó minden lehet, amit még nem láttatok, de érdekes lehet a Szemlőhegyi Cseppkőbarlangtól a libegőn át (ami ilyenkor zárva van ugyan) a sok-sok törökfürdőig, vagy lehet szó kiállításról, koncertről, az állatkertről, bolhapiacról, amit tényleg szívesen megnéznél, hozd szóba és ha nem azt reagálja rá, hogy "hát ez engem rohadtul nem érdekel", akkor kérdezd meg, hogy "nem megyünk el együtt"? ennyi!
2015. jan. 25. 02:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Jó, köszi :) És ha nem akar tőlem semmit, akkor ezzel nem ilyesztem el?
2015. jan. 25. 18:13
 18/18 anonim ***** válasza:

ha irritálnád, gáznak tartana, akkor nem szánt volna rád már ennyi időt.

ha csak barátkozni akar, akkor is el fog menni veled.

most ebben semmi nincs, hogy megkérdezed, hogy nem mentek-e el együtt, legfeljebb nemet mond, te meg úgy csinálsz, mintha ez nem lenne gond, mert majd mész mással, csak udvarias akartál lenni.

ha pedig elmegy és találkoztok, akkor majd kiderül, hogy élőben hogy viselkedik.

egyébként hogy elijeszted-e (és nem ilyeszted...) az azért hülye kérdés, mert ha akar valamit, akkor ennek örülni fog, nem elijed, ha meg nem akar semmit, akkor meg jobb is, ha elijed és nem raboljátok egymás idejét. nem?

2015. jan. 25. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!