Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok nektek ebből lejönne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek ebből lejönne, hogy randit szeretnék, vagy konkrétabban kellene fogalmaznom, vagy nem is akar találkozni velem?

Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 00:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ennél mindenképp konkrétabban. :)
2015. jan. 25. 00:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem jön le, h randiznál velem. Próbálkozz erősebben.
2015. jan. 25. 00:03
 3/18 anonim ***** válasza:
Jólvan, megengedem hogy lefeküdj velem.
2015. jan. 25. 00:04
 4/18 anonim ***** válasza:
Az a terv, hogy kiírtad ezt a kérdést gyakorira, és majd elküldöd az illetőnek?
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem már le is jött, írj privit nyugodtan (:
 6/18 anonim ***** válasza:
ebből nekem semmi nem jön le
2015. jan. 25. 00:05
 7/18 opened paradise ***** válasza:

Ez semmi.

A semmiből lejönne?

Nope.

2015. jan. 25. 00:05
 8/18 anonim ***** válasza:
nekem az jön le, hogy hiányos a kérdés.
2015. jan. 25. 00:06
 9/18 anonim ***** válasza:
áá értem szóval randiznál velem
2015. jan. 25. 00:08
 10/18 A kérdező kommentje:

Bocsi, a magyarázat:

Novemberben találkoztan egy buliban egy sráccal, kedves volt, jó fej, gondoltam, holnapra biztos kialszom, és rá kellett jönnöm, hogy ha mindketten színjózanok vagyunk, és nincs buli, akkor is kedves és jó fej...

De!

Azóta folyamatosan beszélgetünk facebookon (mondjuk heti 3-4x), általában ő ír rám, és szimpatikus, van közös témánk, szerintem ő is szeret velem beszélgetni... De nem kérdezi meg, hogy találkozunk-e! Pedig ezt eddig mindig a fiúk kérdezték tőlem. Olyanokat írtam neki, hogy meddig tart még a pihenés (vége a vizsgaidőszaknak), és hogy abba bizony sokminden belefér... Válasz: igen, sokminden. Mosolygósfej.

Másik: arról beszéltünk, hogy hogy sodort minket az élet szele Bp-re. Írtuk, hogy milyen sok új embert ismertünk meg (közös ismerősök), és én írtam, hogy sajnálnám, ha ez kimaradt volna az életemből. Ő közte van-e. Igen. Gondoltam, na majd most, ez már felhívás, nem??? És erre annyit írt, hogy ő is nagyon örül, hogy megismert :(

Szerintetek akar velem találkozni, csak

a) Nem mer elhívni,

b) Még nem akar elhívni, sietetem,

c) Rosszul ítélem meg, nem akar semmit.

19/L (20/F)

2015. jan. 25. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!