Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek ebből lejönne, hogy randit szeretnék, vagy konkrétabban kellene fogalmaznom, vagy nem is akar találkozni velem?
Ez semmi.
A semmiből lejönne?
Nope.
Bocsi, a magyarázat:
Novemberben találkoztan egy buliban egy sráccal, kedves volt, jó fej, gondoltam, holnapra biztos kialszom, és rá kellett jönnöm, hogy ha mindketten színjózanok vagyunk, és nincs buli, akkor is kedves és jó fej...
De!
Azóta folyamatosan beszélgetünk facebookon (mondjuk heti 3-4x), általában ő ír rám, és szimpatikus, van közös témánk, szerintem ő is szeret velem beszélgetni... De nem kérdezi meg, hogy találkozunk-e! Pedig ezt eddig mindig a fiúk kérdezték tőlem. Olyanokat írtam neki, hogy meddig tart még a pihenés (vége a vizsgaidőszaknak), és hogy abba bizony sokminden belefér... Válasz: igen, sokminden. Mosolygósfej.
Másik: arról beszéltünk, hogy hogy sodort minket az élet szele Bp-re. Írtuk, hogy milyen sok új embert ismertünk meg (közös ismerősök), és én írtam, hogy sajnálnám, ha ez kimaradt volna az életemből. Ő közte van-e. Igen. Gondoltam, na majd most, ez már felhívás, nem??? És erre annyit írt, hogy ő is nagyon örül, hogy megismert :(
Szerintetek akar velem találkozni, csak
a) Nem mer elhívni,
b) Még nem akar elhívni, sietetem,
c) Rosszul ítélem meg, nem akar semmit.
19/L (20/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!