Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mitt tegyek? Szakitsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mitt tegyek? Szakitsak?

Figyelt kérdés

A barátom le "ge*i fejüz" ! Minden spanom azt mondja szakitsak vele mert kihasználni akar !

A barátaim tiszta szemmel látják engem elvakít a szerelem úgymond, nem tudom.meg tenni azt h szakitsak vele ! Nem tudnám magamnak meg bocsájzani tulságosan ragaszkodok hozzá ami baj !

2015. jan. 14. 19:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igazad van !!
2015. jan. 14. 19:59
 12/14 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
akkor ne ragaszkodj.
2015. jan. 15. 13:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Minden csajnak olyan barátja van, amilyet megérdemel. Ha te úgy gondolod, hogy jobbat érdemelsz annál a k*cs*gnél, akkor szakíts vele! Higgy a barátaidnak, ők jót akarnak neked. Ha annyira ragaszkodsz hozzá, hogy továbbra is vele maradsz, csak azt bizonyítod, hogy nem érdemelsz nála jobbat.
2015. jan. 15. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:
EZek szerint Te az az önérzet nélküli kis típus vagy. Hát nem jó gyengének lenni. Ha már nem megy érd el hogy dobjon téged mert folyamatos megalázásban lesz részed, ha vele maradsz. De szerintem ezt még Te is tudod.
2015. jan. 16. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!