Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Szakítsak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Nehéz helyzetben vagyok.

Van egy fiú, óvoda óta ismerjük egymást.

És pár napja elhívott sétálni. Hát miért is ne, mindig is tetszett a fiú. Tök örültem. :)

Aztán adott puszit és nagyon aranyos volt. Azóta már 3x találkoztunk.

De van egy kis baj. Ami miatt a szüleim se támogatják ezt a "kapcsoltatot". A fiú cigány. 16 éves, de nagyon sokszor megbukott, és nagyon rossz tanuló + cigizik is. És a családja is "össze-vissza" van, az anyukája elköltözött az apjával él. Én ezt tudtam de nem érdekelt.

Többen is kérdezték hogy járunk e, és hogy remélik nem süllyedek ilyen szintre le. Nem tudom , hogy ez most járás e, hogy párszor találkoztunk de csak szájra puszi volt, nem tudom hova tegyem ezt.

Kezdtem szerelmes lenni a srácba, mert tök jó vele lenni, elnevetgélni stb.

De most mondhatni szégyenlem !? Megkérdezik hogy járunk e, és nem merem mondani, hogy igen mert leszólnak. Mondjuk nem annyira érdekel más véleménye, de azért mégis.

Most mit tegyek?

Ő nagyon szerelmes belém.

16/L

2013. aug. 31. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Istenem miért? Olyan sok rendes srác van. Miért pont egy cigánnyal? Szerintem legyetek boldogok. De ha első szexuális együttlét után terhes leszel akkor ne felejtsd el. A felelősség és a döntés a tied.
2013. aug. 31. 20:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Most a válaszokat a szerint fogod kapni ki rasszista és ki nem. Biztos lesz aki támogatja vagy aki leszól érte mint én, hogy cigánnyal nem kéne keveredni.
2013. aug. 31. 20:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Szexuális együttlét? Nem, dehogy !!!
2013. aug. 31. 20:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

De majd lesz.

1-es voltam.

2013. aug. 31. 20:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Majd..
2013. aug. 31. 21:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
kikezdenél egy alsóssal? :D
2013. aug. 31. 21:19
 7/12 A kérdező kommentje:

alsós? mi alsós?

Úgy érted, hogy általános iskolába alsós? Mert nem az.

2013. aug. 31. 21:26
 8/12 anonim válasza:
Nem szerelmes beléd. Igen.
2013. aug. 31. 23:57
 9/12 A kérdező kommentje:

Honnan veszed hogy nem szerelmes belém?

És mi igen?

2013. szept. 1. 00:02
 10/12 anonim ***** válasza:
43%
Hát nekem mindentől függetlenül rendes srácnak tűnik szerintem nyugodtan vállald fel a rasszista barmok meg ne érdekeljenek.Én egyébként nagyon tisztellek hogy el tudod fogadni hogy cigány.
2013. szept. 1. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!