Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Szakítsak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Nehéz helyzetben vagyok.

Van egy fiú, óvoda óta ismerjük egymást.

És pár napja elhívott sétálni. Hát miért is ne, mindig is tetszett a fiú. Tök örültem. :)

Aztán adott puszit és nagyon aranyos volt. Azóta már 3x találkoztunk.

De van egy kis baj. Ami miatt a szüleim se támogatják ezt a "kapcsoltatot". A fiú cigány. 16 éves, de nagyon sokszor megbukott, és nagyon rossz tanuló + cigizik is. És a családja is "össze-vissza" van, az anyukája elköltözött az apjával él. Én ezt tudtam de nem érdekelt.

Többen is kérdezték hogy járunk e, és hogy remélik nem süllyedek ilyen szintre le. Nem tudom , hogy ez most járás e, hogy párszor találkoztunk de csak szájra puszi volt, nem tudom hova tegyem ezt.

Kezdtem szerelmes lenni a srácba, mert tök jó vele lenni, elnevetgélni stb.

De most mondhatni szégyenlem !? Megkérdezik hogy járunk e, és nem merem mondani, hogy igen mert leszólnak. Mondjuk nem annyira érdekel más véleménye, de azért mégis.

Most mit tegyek?

Ő nagyon szerelmes belém.

16/L

2013. aug. 31. 20:46
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
!mindentől függetlenül! tök rendes srácnak tűnik hozzászóló. Mindentől függetlenül? Neked nincs racionális véleményed.Érzelmi alapon hozod a döntésed minden racionális érvet nélkülözve.Ne haragudj te vagy a rasszista.Eltekintesz tényektől csak és kizárólag a származása miatt. ...és akkor más a barom meg a rasszista... Innentől a kérdezőnek: Azért nem szerelmes beléd, mert csípőből lejön, hogy link alak.A szerelem csak egy szó a hülyéknek.Ennyi nem több.Ti lányok érzelmi lények vagytok, ezért minden baromságot megesztek főleg fiatalon... de idősebben is. Szerinted milyen élet/értelmi színvonalat tud neked biztosítani egy olyan ember, aki iskolába sem jár rendesen. Ahogy rendes iskolája úgy rendes munkája sem lesz.Nem vagyok rasszista, a tényekről beszélek.De te döntésed.Igazából teljesen mindegy ki mit mond itt neked mert úgy is le fogsz vele feküdni, ha más nem titokban, vagy ittasan egy buliban, ahova elhív.Azért mondom ezt így mert az is biztosra lejön, hogy már megdumált.Mondhatod, hogy nem, lejön.Odáig vagy. Tök megbecsülöm, hogy ezt így felvállalod, meg ilyen hozzászólások. Ez az, biztasd, hogy rontsa el az életét, mert neked szar. Zülljön el. Sok ilyet láttam már. Azt elmondom, ha egyszer bekerülsz ebbe a világba, onnan már nem kerülsz vissza abba amiben most vagy.Ahogyan a szüleinek, neki se lesz rendes családja és neked sem. Majd szülsz neki gyereket elsőre, mert ez a link alakoknál így megy, nem védekeznek.Ő meg megy a börtönbe.Ennyi a sikersztori.Max közmunkára.Te meg Svájcba.Ezt nem azért írom mert roma, hanem mert lejön hogy link. Tudod a stricik hogy nőznek? Tök rendesek, jópofák. Utána szarrá verik a lányt. Náluk ez a szokás. A nőt le kell alázni.Ha te ilyen életre vágysz, sok sikert! Szerintem jobban jársz, ha kimész Saud Arábiába azok legalább gazdagok. Tipikus példa: egy ismerősömmel voltunk egy roma ismerősénél, dicsekedett az anya, hogy a fiamnak magyar asszonya van. A parketta meg fel volt tüzelve.Azért undorító ez, mert vannak tényleg rendes, értelmiségi romák. És az ilyenek miatt kényszerülnek sokszor szégyenbe, kénytelenek előítélettel élni.Ők sem keverednek velük.Nézd nem ismerem a srácot, de nem hiszem hogy rendes azok alapján amit leírtál. Keress inkább jóléti, értelmiségi barátokat.Tehát a tanácsom: igen, hagyd el. Meglátod, ha nem kapja meg amit akar, kimutatja a foga fehérét. Nem fogja elfogadni a döntésed, mert nem bírt hülyére venni.Neki ez egy kiugrási lehetőség. Neked viszont biztos út lefelé.Azok az emberek (származástól függetlenül)akik azzal tömnek, hogy így szeretlek úgy szeretlek, jaj de csinos vagy, boldogok leszünk, mellettem biztonságban vagy, majd én vigyázok rád, mindennél jobban szeretlek, veszek neked arany nyakláncot, meg ilyen ócska szövegekkel jönnek, azok mind link alakok...Egy idősebb nőt is meg lehet dumálni 1-2 óra alatt...max.Tudom.Te döntésed.Ha nem írod oda, hogy cigány, akkor is ugyan ezt tanácsolom.
2013. szept. 2. 01:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

de nagyon sokszor megbukott, és nagyon rossz tanuló + cigizik is.

=

Nem te fogod megjavítani. Marad a te lehúzásod az ő szintjére.

2013. szept. 2. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!