Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szerelemből ugyan, de szeretem a barátom! Hogy szakítsak így vele?
1 éve vagyunk együtt, de nem vagyok szerelmes, viszont nagyon szeretem, de inkább egy nagyon erős baráti szeretetre hasonlít ez az érzés. Elég lapos a kapcsolatunk. Viszont ő nagyon szerelmes belém, és mivel én is szeretem, nincs szívem kidobni, pedig sokszor érzem úgy, hogy nem illünk össze, és kár erőltetni, mindkettőnknek jobb lenne olyat találni akivel jobban érzi magát. De a szívem szakad meg ha arra gondolok, hogy összetörném a szívét.
Mit tegyek?
19/L
És már esélytelen,hogy kialakuljon?
Mondjuk 1 éve...valószínűleg az.
Neki is mondd így ezt el és hogy miért is teszed.
Így is,úgy is ki lesz bukva,de minnél később teszed meg,annál jobban.
Ezt ne csináld!
Inkább mondd meg és zárd le,minthogy így a sorsra hagyod.
Mindenképp mondd meg neki! Ugyan így voltam én is egy 3 éves kapcsolattal. Nagyon sokáig szenvedtem tőle, mert azt hittem megoldódnak a dolgok. Végül egyik este csak úgy kibukott belőlem a dolog, mert már nem bírtam tovább és elég csúnyán váltunk el. Hülye voltam.
Annyival tiszteld meg a barátodat, hogy őszinte vagy hozzá,ne húzd tovább az ő idejét. Ne kövesd el az én hibámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!