Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mitt tegyek? Szakitsak?
Figyelt kérdés
A barátom le "ge*i fejüz" ! Minden spanom azt mondja szakitsak vele mert kihasználni akar !
A barátaim tiszta szemmel látják engem elvakít a szerelem úgymond, nem tudom.meg tenni azt h szakitsak vele ! Nem tudnám magamnak meg bocsájzani tulságosan ragaszkodok hozzá ami baj !
2015. jan. 14. 19:28
3/14 anonim válasza:
Akkor ha nem tudsz vele szakítani érd el hogy ő szakítson veled
legyél bunkó de szerintem is szakíts vele
4/14 anonim válasza:
Édes fa**om! :D Ti csajok meg az ostoba pasijaitok. :D Megérdemelhetitek egymást, ha ő ilyeneket mond rád, te meg minket kérdezel, hogy szakíts-e, mert nem tudod kidobni, ráadásul mert ragaszkodsz. Hát ilyen balfinghoz ragaszkodjál is. Gratulálok.
5/14 A kérdező kommentje:
Mármint a volt csajának ge*i fejüzött le és k*r*a szarul esett..és nah..nm tudok szakitani vele..én probaltam azzal elérni h ő szakitson velem.. h mindenér hisztit vertem de ő el türte.. :@
2015. jan. 14. 19:34
6/14 A kérdező kommentje:
Ragaszkodok hozzá ami nagyon nagy baj..:'(
2015. jan. 14. 19:37
7/14 Didiiayer válasza:
Hogyan tudsz ezek után is így ragaszkodni hozzá, ha így beszél veled vagy akár rólad? Ha ilyen viselkedéssel is így ragaszkodsz hozzá, az már a te bajod, pedig biztosan találnál jobbat.
8/14 anonim válasza:
Az változtat azon, hogy kinek mondott ilyet rólad? Az még rosszabb is, mert nem meri a szemedbe mondani.
De csak ismételni tudom magam: ha ezek után nem dobod ki, akkor te se érsz többet nála, márpedig az ilyen srácoknak semmi értékük nincs.
9/14 A kérdező kommentje:
Háth ez az én bajom ki másé lenne..tudom h a sajátom :( mekkora eg marha vagyok h ilyet eltűrök..
2015. jan. 14. 19:43
10/14 anonim válasza:
Egy ilyen után még kérded?A helyedbe gondolkodás nélkül dobnám.Ha a spanjaid mondják hidd el nekik.Ők tuti nem csapnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!