Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel 1.5 hónapja randizunk, nagyjából már összejöttünk. És tökéletes nagyon rendes srác és megérdemli, hogy boldog legyen, de rájöttem, hogy mást szeretek. És most akit szeretek, kiderült hogy ő is szeret ( régóta barátok vagyunk, így nem mertünk lépni). Muszáj szakítanom, de tudom hogy meg fogom bántani, és nagyon nem szeretném, de nem tudom hogy tudnám megkönnyíteni a dolgot. Mit csináljak?
2014. dec. 28. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:

"Adj király katonát

nem adok

Akkor szakítunk

Oké"

2014. dec. 28. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Sehogy nem tudod megkönnyíteni. Akár milyen mézes mázosan mondod úgy is meg fogod sérteni. Azt javaslom legyél vele őszinte és egyenes.
2014. dec. 28. 00:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy ez a legkönnyebb megoldás az ő szempontjából is. És egyszerűen mond meg neki személyesen és hangsúlyozd, hogy nem miatta.
2014. dec. 28. 00:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. dec. 28. 00:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Minek jöttél össze olyannal akit nemis szeretsz? Innentől már bukta az egész, mert csak olyat szabad választani aki kell nem aki megérdemli, ezzel rosszabbat tettél neki mintha elutasitottad volna az elején...
2014. dec. 28. 00:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Hány éves a srác?
2014. dec. 28. 08:37
 7/9 anonim ***** válasza:
A női logika... Ékes példája megint... Nem tudod sehogy se, mindenhogy szar lesz neki, ne aggódj, úgy is megbántod.
2014. dec. 28. 08:58
 8/9 anonim ***** válasza:
megmondtad neki? ha igen, hogyan, és hogy fogadta? kíváncsi vagyok mert én is hasonló szituációban vagyok! 24/L
2015. jan. 5. 22:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Megmondtam, megbántódott, túlélte, összejöttem azzal, akit szeretek, és most minden happy.
2015. febr. 6. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!