Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan "szakítsak"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "szakítsak"?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és 2 éves nincs kapcsolatom viszont van egy netes barátom,aki randizni akar velem... a lényeg, hogy hete beszéltünk komolyabban és írtam neki, hogy nincs barátom.. utána 1 hétig nem jelentkezett én viszont meg ismerkedtem egy nagyon kedves sráccal, akihez nagyon vonzódom.. viszont ma azt írta, hogy eléggé közel költözik hozzám -.-" .... szóval nem vagyok valami tapasztalt nem tudom, hogy hogyan utasítsam vissza úgy, hogy ne bántsam meg... esetleg valaki tud nekem segíteni?
2013. jan. 19. 21:17
 1/1 anonim válasza:

Semmilyen kötelezettséged nincs a netes haveroddal szemben.Egyébként pont ahogy leírtad úgy mond el neki,semmi nem volt köztetek nem bántódhat meg.

Egy randi nem jelenti azt hogy utána együtt is fogtok járni.Az "csak"egy találka,mindenféle kötelezettség nélkül.

Itt az első randira gondolok.

Azt szokták mondani, aki megharagszik az vagy megbékél vagy úgy marad élete végéig.

2013. jan. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!