Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szakítsak-e a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak-e a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok és három hónapja vagyok együtt egy 20 éves roma lánnyal. kissé beleszerettem, de ő azt állítja, hogy csak kedvel, de nem tud úgy szeretni ahogy én őt.Szerintem nem illünk egymáshoz. Úgy voltam ezzel, hogy ha jön valaki aki jobban illik hozzám, akkor szakítok vele. És most jött is. Ez a lány pont olyan akit szerettem volna mindig is, külső és belső tulajdonságaival együtt. Csak az gond, hogy ezt a szerelem érzést amit érzek a fiatal lány iránt, megéri-e feladni azért akit valójába tökéletesnek tartok?
2010. máj. 24. 07:03
 1/8 anonim ***** válasza:

35 éves vagy a bnőd meg 20...eleve halálra van ítélve ez a kapcsolat. Te már érett vagy Ő pedig még nagyon fiatal.Ekkora korkülönbséggel ne várj hosszú kapcsolatot. Az érzelmi része viszont más dolog. Ezt nem lehet átirányítani másra aki jobban illik hozzád. Először ki kell szeretned a 20 évesből, hogy utána beleszerethess a másikba. Viszont ha már rég eldöntötted h ha jön egy "jobb" akkor szakítasz, akkor ez nem szerelem a részedről csak fellángolás, vagy jó érzés 35 évesen egy 20 évessel lenni. De sztem hosszútávon nem éri meg egy ennyire fiatalra "pazarolnod" az időt. Bár nem írtad h a másik lány mennyi idős de én azt mondom lépj tovább

37/N

2010. máj. 24. 07:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Sztem is lépj tovább, leginkább mert "nem tud úgy szeretni.." tehát mert nem szerelmes beléd, ez már önmagában indokolja. 32/F
2010. máj. 24. 07:28
 3/8 A kérdező kommentje:
A másik lány 30 éves, elvált és van egy kisgyereke. Én is elvált vagyok és nekem is van két gyerkőcöm. De még csak ismerkedünk és a csókon kívül még nem történt semmi. Ezek után kissé furdalt a lelkiismeret. Mikor találkoztam a fiatal lánnyal akkor éreztem, hogy szeretem. De szerintem is halálra van ítélve ez a kapcsolat. És mi a megoldás ilyenkor? Nehéz lesz csak úgy bejelenteni neki, hogy vége. Ő sem fogja érteni, hogy mi ez a hirtelen döntés.
2010. máj. 24. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Tapsvihar.

35 évesen volt pofád egy 20 éves lánnyal összejönni, ez alapból arra ítél egy kapcsolatot, hogy legyen vége minél elöbb és igen, valóban nem illetek egymáshoz.

Ha egy értelmes, felnött férfi lennél, akkor ezt a kérdést meg sem fogalmazod, nemhogy még le is írod ide! Ha, belátod, tudod hogy jobb akkor cselekedj balf@sz!

21/F

2010. máj. 24. 08:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudod ezt hozta a sors. A lánynak volt már idősebb pasija is mint én. Balf@sz az te vagy! Először nőj fel és aztán ítélkezz. Lehet, hogy te is fogsz ilyen cipőbe járni, majd ennyi idősen. Köszi
2010. máj. 24. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Én mindentől függetlenül nem lennék szívesen olyan nővel, aki nem szeret, csak azért van velem, mert pillanatnyilag nem akad jobb neki.
2010. máj. 24. 08:54
 7/8 anonim válasza:
bikicsunáj
2010. máj. 24. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Te is érzed , hogy a kapcsolatod a 20 éves lánnyal nem az igazi. Ő is tudja. Nem fog meglepődni, ezért ne aggódj.

Ha a másik nő tényleg neked való, miért maradnál egy "rossz" kapcsolatban? Hidd el ,néhány nap múlva már egy másik pasival fog szaladgálni!26n

2010. máj. 24. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!