Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tanácsra lenne szükségem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsra lenne szükségem. Kapcsolat megszakítás témában?

Figyelt kérdés

Szóval van egy 20 éves lány akinek 3!!!!! Hónapig udvaroltam, de túl gyerekes. Azt se mondja, hogy szeret, azt se hogy nem...

Mindenre jut ideje csak rám nem... Elegem van már belőle

Kaptam tőle pár ajándékot, amivel nem tudom mit kezdjek, köztük egy gumikarkötővel amit nagyon szeretek. Hordanám tovább mert imádom egyszerűen... Szóval szerintetek hordjam tovább? Vagy adjam őket vissza? Vagy tegyem el emlékbe?

Másik dolog, hogy nem szeretném vele teljesen megszakítani a kapcsolatot, mert jó vele beszélgetni meg minden... Csak hogy közöljem vele, hogy nem szeretnék inkább többet barátságnál? Szóval segítsetek légyszi....

2015. jan. 13. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
de hát most sem vagytok többek mint barátok az elmondásod szerint...
2015. jan. 13. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
ne flörtölj és ne utalj semmire.
2015. jan. 13. 16:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért több mint barátság, de nem vagyunk együtt
2015. jan. 13. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
tiltsd le és akkor te is gyerekes leszel.
2015. jan. 13. 16:21
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 köszönöm értékes válaszod :)
2015. jan. 13. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!