Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fájnak a heréim?
Figyelt kérdés
Azután szokott iszonyúan fájni, ha a barátnőm felizgat, vagy ha abba kell hagynunk a szexet..Úgy fáj utána órákig mintha tökön rúgtak volna. Nem új dolog ez, már évek óta így van nálam de eddig még nem voltam orvosnál és nem is találtam választ. Hallottam már a kék here szindrómáról. Lehet hogy ez a bajom? 20/F2015. jan. 6. 23:06
1/9 anonim válasza:
:D ez ilyen. üdv a férfiak világában
2/9 anonim válasza:
Pedig eskudni mertem volna h kivasaltad!
4/9 anonim válasza:
mert tele van és nem ürül ki
csapd ki ,ha nem volt orgazmusod ,jót tesz "neki" meg neked is
5/9 anonim válasza:
Huzzal urulogushoz, en is 21 evesen voltam annyira nem veszes.
6/9 anonim válasza:
Nem betegség vazze, hanem vénás pangás okozza, van akinek jobban fáj pl. nekem is előfordul...ha túl sokáig vagyok "felhúzott" állapotban :-) Ha jól emlékszem ennek a szinonímája a kék here szindróma. Esetenként igen kellemetlen, de ennyi.
7/9 anonim válasza:
Sajnos a here emelő és a többi izom, ami megfeszül ilyen esetekben, nem ilyen igénybe vételre lett tervezve. Hasonlóan a vázizomzatnál történő megerőltetés okozta izomlázhoz, itt is hasonló történik. Társul hozzá a megfelelő inak és egyéb kötőszöveti részek feszüléséből adódó fájdalom. Nem kell abbahagyni a szexet ill. nem szabad felizgatott állapotban ottmaradni. Talán valamit enyhíthet a dolgon egy kifejezetten altesti izomedzés pl. Kegel gyakorlat.
9/9 anonim válasza:
Ugye nem az eszed miatt szeretnek???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!