Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fájnak a heréim, mi a baj?

Fájnak a heréim, mi a baj?

Figyelt kérdés
Már több mint 10 éve kezdődött, egyszercsak elkezdett fájni a baloldali, a szoros nadrágtól. Úgyhogy ha lazát húztam, csak minimálisan fájt, meg XXL-es alsóneműt, főleg boxert, de pl. a farmertől egyből elkedene folyamatosan és idegörlően fájni. Plusz azt éreztem, hogy egy ponton, ahol fájt, keményebb lett a bőr. Aztán elkezdett egyre több ponton fájni és keményedni, már a jobboldali is, és már az egész ilyen. Voltam vele pár dokinál, de nem tudták, mi a baj. Habár nem is vizsgáltak meg "hátulról". Csak kicsit fáj, de állandóan. Ha hozzáér valamihez, akkor erősebben. Pár éve már feljebb is elkezdett fájni néha, a felsőtestem legalján kétoldalt. Én úgy gondoltam, hogy ez csak bőrprobléma, de már nem tudom.

2014. dec. 23. 14:40
 1/6 szamo77db ***** válasza:
Keresd fel a háziorvosodat és mondd el neki mindazt, amit itt leírtál. Ő tudni fogja, hová utaljon be, milyen szakrendelésre küldjön tovább.
2014. dec. 23. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Első körbe az urológiára fog utalni.Ez az ő szakterületük,Úgy hogy a háziorvost ki is lehet hagyni ,mert beutaló sem kell .Lehet ez bőrprobléma ,az érzéken ,és azt gondolod a herékkel van a gond .
2014. dec. 23. 15:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Közönöm az eddigi válaszokat. Be kell valljam, nagyon félek orvoshoz menni általában, és ez a terület nagyon ciki. Pl. ott van még valami titkárnő vagy asszisztens, és az is néz.
2014. dec. 23. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
sajnos ott van és nezz férfi dokit válasz azzal jobban jársz de már elég régi sztori szval mielőbb nezesd meg siman ultrahang elég nem kel megvizsgálni hátulrol
2014. dec. 23. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Simàn urológushoz menjél el,ő szakosodott a nemiszervekre(,a nők is nőgyógyászhoz mennek) ha magán rendelésre mész még jobb,mert nem kell sokat várakozni,sőt a legtöbb urológus férfi így előtte elővenni kevésbbê ciki,meg ha magán rendelésre mêsz ott általàban van külön függönnyel,vagy pavilonnal elválasztott vizsgáló rész,ahol csak az orvossal kettesben leszel,az asszisztens sem fog làtni,így kevésbbê kellemetlen az egész.

Nem kell urológiàra beutaló,csak tb kártya,személyi igazolvany.

Szinte minden doki magán orvosként is rendel délután,így ha interneten megnêzed az urológusokat,felhívod akkor időpontot tudsz nêzni.

A hàzidokit felejtsd el,az csak tovább irányítana urológushoz,de előtte mêg ciki helyzetbe is kerülhetnê ha ő is meg akarnà nézni az asszisztens előtt.

2015. jan. 11. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj el urológiára ahogy már írtam és az urológusnál ultrahangos vizsgálatra is van lehetőség,a heréket is meg tudja nêzni uh-val,szerintem uh vizsgàlatot is csináltass majd!
2015. jan. 11. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!