Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor akkor mi van a pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor akkor mi van a pasival?

Figyelt kérdés

Elmesélnék egy elég hosszú sztorit, ami 1 éves ismerkedésből állt, majd én elmondtam neki, hogy meg akarok vele szakítani minden kapcsolatot. Nem ilyen egyszerű az egész, mint ahogy itt leírtam, ezért osztanám meg priviben azzal, akit érdekel, mert a srác reakciójából nem tudok kimenni.

Köszönöm.

2014. aug. 10. 14:13
 1/6 October15 ***** válasza:

Mit nem tudsz? Nem egészen vágom mi a probléma.. ha nem akarsz vele beszélni akkor nem beszélsz és sanyi.

Éppen leírhatod a sztorit de nem hiszem, hogy túlságosan meglepődnék / árnyalná a dolgot.

2014. aug. 10. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
küldd
2014. aug. 10. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is leírhatod.
2014. aug. 10. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Meghallgatlak szívesen, ha gondolod.
2014. aug. 10. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Küldd
2014. aug. 10. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:

"

Szia.

Szóval 1 éve találkozgatunk szinte minden nap egy fiúval. Kezdetben nem nagyon erőltette a találkozót, annak ellenére sem, hogy szinte egy a lakóhelyünk, ezért kézbe vettem a dolgot és elhívtam találkozóra. Azóta minden nap megtörténik ez a dolog és ő hív fel minden nap, hogy találkozni szeretne velem, de ez csak március óta van így körülbelül. Találkozgattunk, beleszerettem, amire én már céloztam is neki. Sajnos vagy nem sajnos azt nem tudom, de tudja, hogy beleestem. Mondtam neki, hogy megértem, ha ezek után látni sem akar, mert általában ilyenkor ez szokott történni, hogy a pasi megtudja és menekülőre fogja a dolgot. Erre ő azt mondta, hogy bizonytalan, nem akar hülyíteni és utálná magát ha szenvednék miatta, szeretne velem ezek után is találkozni, mert annyira jó velem lenni, beszélgetni stb, de kezdeményezni nem akar, viszont ha szeretne valakitől valamit, akkor az én lennék. Én ezt egy kosárnak vettem, bár titokban reménykedem még ma is benne, hogy lehet belőlünk valami. Szenvedtem, őrlődtem magamban, folyamatosan ezen agyaltam. Hónapok után sem lett belőlünk semmi. Én pedig ismét színt vallottam. Elmondtam neki, hogy nekem ez így nem jó. Nem tudok vele úgy kettesben lenni, hogy nem történik semmi, hogy CSAK barátként nézzek rá ezek után, mert fülig bele vagyok szerelmesedve és szeretem. Kín minden perc vele, mert tudom, hogy semmi sem fog történni egyik találkozásnál sem, mint eddig. Nem kell, hogy utálja magát miattam, jobb lesz neki is így nélkülem. Én nem fogom akaratom ellenére bántani, mert sokszor azt teszem, ami tudom, hogy szarul is esik neki (ugyanis, amikor rám jön ez a gondolkodás, hogy barátok már nem lehetünk, akkor eléggé magam alatt vagyok és beszélni sem lehet velem, lekezelő vagyok, flegma stb.. sajnos vele is). Mondtam, hogy idővel törölni is fogom az ismerőseim közül valószínűleg, mert nem akarom látni, hogy ha bnője lesz, akkor milyen nagy romantikázás megy fb-on a csajjal, ha eljön az az idő neki. Erre teljesen kiborult, nem akarja, hogy megszakítsak vele minden kapcsolatot, találkozni akar velem, azt akarja, hogy beszéljünk, nem akarja ezt a felejtsük el egymást dolgot. Most mi a francot csináljak? Barátkozni akar vagy sem? Én türelmes voltam. Egy évig szinte, mégis pö.csölt, de nélküle alig létezem már, nem bírom ki, hogy ne lássam, de ha vele vagyok sem megy ez a maradjunk barátok dolog :( "

2014. aug. 10. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!