Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most ilyenkor mi van a pasival?
Csak szexet akar, tehát akkor nyilván a külsőm bejön neki főleg,ha megdicséri a képeimet nem?
Az az igazság,hogy már többször voltunk együtt,de nem az a bunkó fajta,hogy megvoltam neki és vége,ennyi volt.
Igaz,hogy magától nagyon nem keres,de ha én írok rá,akkor aranyos,kedves velem.Elég sok lány odavan érte,pont azért nem mutatok felé semmit a részemről,másrészt mert mondta,hogy neki jelenleg kapcsolat nem kell és nem akarom,hogy nyomulósnak tűnjek.
Nagyon sokszor beszélünk ,hetente 4x minimum.Ebben csak az a ciki,hogy én keresem.Mert hiába nem ír úgy,mintha a terhére lennék és sosem egyirányú a beszélgetés,mindig visszakérdez..De mégis,ha akarna valamit ő is megtalálna..
Az én részemről sajnos ez kezd belezúgás lenni,hiába küzdök ellene, napról napra jobban érdekel.
Szerintetek kialakulhat még benne valami,amitől kelleni fogok neki,mint társ?! Ha igen, mit csináljak ?
Na jó,de hogyan?
Most direkt kerülöm,már 1,5 hete nem beszéltünk, ő sem keres,én sem írok neki.
Nézd, ha már négyszer lefeküdtél vele, és ő soha nem keres téged, és kijelenti, hogy nem is akar kapcsolatot, akkor teljesen feleslegesen strapálod magad. Ha az első 4 alkalommal nem értél el sikert, akkor most sem fogsz, és akármit is teszel, csak egy újabb körre kellesz neki.
Inkább felejtsd el.
"pont azért nem mutatok felé semmit a részemről,"
Ez nem igaz. 4x lefeküdtél vele, és hetente többször te keresed őt.
Ez már meglehetősen sok "mutatás" a részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!