Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most ilyenkor mi van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most ilyenkor mi van a pasival?

Figyelt kérdés

Csak szexet akar, tehát akkor nyilván a külsőm bejön neki főleg,ha megdicséri a képeimet nem?

Az az igazság,hogy már többször voltunk együtt,de nem az a bunkó fajta,hogy megvoltam neki és vége,ennyi volt.

Igaz,hogy magától nagyon nem keres,de ha én írok rá,akkor aranyos,kedves velem.Elég sok lány odavan érte,pont azért nem mutatok felé semmit a részemről,másrészt mert mondta,hogy neki jelenleg kapcsolat nem kell és nem akarom,hogy nyomulósnak tűnjek.

Nagyon sokszor beszélünk ,hetente 4x minimum.Ebben csak az a ciki,hogy én keresem.Mert hiába nem ír úgy,mintha a terhére lennék és sosem egyirányú a beszélgetés,mindig visszakérdez..De mégis,ha akarna valamit ő is megtalálna..

Az én részemről sajnos ez kezd belezúgás lenni,hiába küzdök ellene, napról napra jobban érdekel.

Szerintetek kialakulhat még benne valami,amitől kelleni fogok neki,mint társ?! Ha igen, mit csináljak ?

2013. nov. 2. 01:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Csábítsd el
2013. nov. 2. 01:21
 2/17 A kérdező kommentje:

Na jó,de hogyan?

Most direkt kerülöm,már 1,5 hete nem beszéltünk, ő sem keres,én sem írok neki.

2013. nov. 2. 01:24
 3/17 anonim válasza:
Szerintem ha nem keresed akkor fog teged. Tapasztalat hogy ha valakit leszarsz akkor megjobban teper utanad. Probald ki legalabb aztan ha nem jon ossze akkor masik taktika.
2013. nov. 2. 01:24
 4/17 A kérdező kommentje:
Kizárt,hogy fog.Eddig is mindig én kerestem,de bezzeg akkor aranyos volt.Azért szeretnék más lehetőséget..
2013. nov. 2. 01:29
 5/17 anonim ***** válasza:
NE keresd!! ha akar valamit majd keres ő. de ha nagyon hamar beadod neki a derekad akkor úgylesz vele hogy ha kell előránt és ennyi. nem szólok bele.Te döntésed. ez az én véleményem
2013. nov. 2. 01:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát én arra gondoltam hogy elhívom valamerre olyan helyre ahol kizárt hogy szexre kerülne sor. Hogy kicsit érezzük jól magunkat máshogy is, ha igent mond akkor talán nem hazugságból meg jópofiságból írta a dolgokat,ha nemet akkor pedig nyilvánvaló.. De nem tudom hogy viselkedjek vele,hogy lásson bennem mást is nemcsak egy lányt aki lefekszik vele (és többet nem fogok, eddig 4x voltunk együtt amúgy is!! nem rendszeres dolgokról van szó)
2013. nov. 2. 01:35
 7/17 anonim ***** válasza:
Legyél magabiztos, próbáld meg azt hogy nem azt nézed hogy mikor mit tegyél neki, beszélgess vele és ha figyel rád az már egy jó jel. hány évesek vagytok?
2013. nov. 2. 01:38
 8/17 A kérdező kommentje:
Figyel rám,meg vissza is szokott kérdezni.Szóval nem tudom,annyira bonyolult.Oké hogy nem akar kapcsolatot,meg találkozgat másokkal is,megteheti hiszen szingli de engem hihetetlenül megfogott és szeretném neki megmutatni,hogy törődök vele és hogy mégse olyan rossz újra belépni egy kapcsolatba .. Ő 20 én 18
2013. nov. 2. 01:44
 9/17 anonim ***** válasza:
Ezekről a dolgokról beszélgess vele.A lényeg hogy megfogd. Sok szerencsét
2013. nov. 2. 01:48
 10/17 anonim ***** válasza:

Nézd, ha már négyszer lefeküdtél vele, és ő soha nem keres téged, és kijelenti, hogy nem is akar kapcsolatot, akkor teljesen feleslegesen strapálod magad. Ha az első 4 alkalommal nem értél el sikert, akkor most sem fogsz, és akármit is teszel, csak egy újabb körre kellesz neki.

Inkább felejtsd el.

"pont azért nem mutatok felé semmit a részemről,"

Ez nem igaz. 4x lefeküdtél vele, és hetente többször te keresed őt.

Ez már meglehetősen sok "mutatás" a részedről.

2013. nov. 2. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!