Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most ilyenkor mi van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most ilyenkor mi van a pasival?

Figyelt kérdés

Csak szexet akar, tehát akkor nyilván a külsőm bejön neki főleg,ha megdicséri a képeimet nem?

Az az igazság,hogy már többször voltunk együtt,de nem az a bunkó fajta,hogy megvoltam neki és vége,ennyi volt.

Igaz,hogy magától nagyon nem keres,de ha én írok rá,akkor aranyos,kedves velem.Elég sok lány odavan érte,pont azért nem mutatok felé semmit a részemről,másrészt mert mondta,hogy neki jelenleg kapcsolat nem kell és nem akarom,hogy nyomulósnak tűnjek.

Nagyon sokszor beszélünk ,hetente 4x minimum.Ebben csak az a ciki,hogy én keresem.Mert hiába nem ír úgy,mintha a terhére lennék és sosem egyirányú a beszélgetés,mindig visszakérdez..De mégis,ha akarna valamit ő is megtalálna..

Az én részemről sajnos ez kezd belezúgás lenni,hiába küzdök ellene, napról napra jobban érdekel.

Szerintetek kialakulhat még benne valami,amitől kelleni fogok neki,mint társ?! Ha igen, mit csináljak ?

2013. nov. 2. 01:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak annyi olyan sztori van hogy szexkapcsolatból lettek boldog pár...Kicsit jó álmodozni
2013. nov. 2. 02:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Talizgat másokkal is? Tehát veled párhúzamosan több nőt dug meg?
2013. nov. 2. 03:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne álmodozz, ebből nem lesz semmi. Ismerem a férfiaknak ezt a fajtáját is.
2013. nov. 2. 03:46
 14/17 anonim ***** válasza:

A mi sztorink ilyen :)

DE fontos megjegyezni, hogy az első pár alkalom szólt csak szinte tisztán a szexről, bár azok is inkább úgy, hogy ha egy éjszakát nála töltöttem, két menet között beszélgettünk. Körülbelül mindenről. Utána volt, hogy segítségre volt szükségem, és mint barátot, őt hívtam. Aztán neki is lett igénye arra, hogy szex nélkül is találkozzunk.

Furán hangzik, de szerintem a szex mellett kell egy ismerkedős-udvarlós rész is. Meg lehet oldani párhuzamosan, és nagyon fontos :)

2013. nov. 2. 07:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Megmondta,hogy nem szeretne kapcsolatot,és másokkal is találkozgat melletted.Ha annyira megszeretne ismerni jobban téged,akkor keresne,és nem másokkal találkozgatna.
2013. nov. 2. 12:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Pont most írt rám! :):):):):):):):):):):):):):)
2013. nov. 2. 12:09
 17/17 anonim válasza:
Lett ebből lagzi? :)
2020. márc. 28. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!