Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátnőmmel, hogy kicsit "megleckéstessem", erre összejött egy másik pasival. Nem erre számítottam, mit lehet ilyenkor tenni?
a kidobás és ez új pasi között mennyi idő telt el?
ha jól fogom nem sok, ebből ítélve, nem is igazán szeretett
viszont legközelebb inkább beszéljél, mielőtt ilyeneket csinálsz, használd az agyadat
olyat keressél aki igazán szeret, nem felszínesen, mert nincs visszaút és hidd el jobb is így N
Ezt megszívtad.
Legközelebb gondolkodj,mi elött leckéztetni akarsz valakit is.
A gondokat meg kell beszélni,nem így intézkedni.Meg érdemelted,lépj túl,keress mást.
A szakitas azt jelenti, hogy vege a kap solatnak
Ha vege egy kapcsooatnak, akkor van esely egy masikra
Meghogy o kombinal... legkozelebb gondolkodsz, meg nem akarsz kibszni a sajat baratnoddel...
Hát, a nő se lehet semmi... :D
Bár, minden szentnek maga felé hajlik a keze, tehát, nem tudom mennyire túloztad az alkohlista hapsit el...
Mindenesetre, ha így történt ahogyan írtad, akkor ez a nő egy kis megbánást sem érdemel...
Lépj tovább, aztán akármilyen nővel találkozol, akkor inkább kommunikálni próbálj vele és ha ez sem segít, akkor penderítsd ki a francba...
Ha meg idomítgatni kell, mint egy kutyát(hogy korábbi valáaszolót idézzek), akkor szerintem kapásból hagyjad.
Renegeteg életképtelen nő és férfi él kis világunkban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!