Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátnőmmel, hogy kicsit "megleckéstessem", erre összejött egy másik pasival. Nem erre számítottam, mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Azért szakítottam vele, mert állandóan kombinált, és kicsit tudtára akartam adni, hogy vegyen vissza. De igazán vannak érzelmeim iránta, csak pár hónapos kapcsolat volt. Erre tegnap összejött egy irtó gáz, alkoholista gyerekkel, ilyen bulipatkánnyal. Ilyenkor mit kéne tennem? Kuncsorogni? De az én stílusom, túl büszke vagyok hozzá.2013. márc. 2. 15:00
11/20 intrepid válasza:
Lehet, csak azért csinálja, hogy most ő leckéztessen téged. Vagy pedig már ő is unta a kapcsolatotokat, kapóra jött neki, hogy te fejezted be.
12/20 anonim válasza:
jól megleckéztetted...magad. xd
13/20 A kérdező kommentje:
febrzár 23-án szakítottam vele, tehát 6 napra rá jöttek össze a sráccal. de már előtte felvette facebook-ra, furcsa is volt miért vett fel egy vadidegen srácot. a randikon is furcsán viselkedett, valamit éreztem. szerintem nem volt őszinte. ezért is dobtam ki.
2013. márc. 2. 15:25
14/20 anonim válasza:
Okos vagy, mostmar profin ki tudsz bszni magaddal (y)
15/20 anonim válasza:
beszélj vele, egót meg taposd a sárba, ha szeret akkor azt érezni fogod, ha nem akkor meg ne erőltesd
16/20 Pretty Ballerina válasza:
Fenéket dobtad te ki, ráb*sztál az egészre. Semmi sem bizonyítja azt, hogy egyébként is összejött volna azzal a sráccal, te csak zöld utat adtál bármire, ennyire érdekelt csak a barátnőd.
17/20 anonim válasza:
Szakítottál vele, mire vársz mégis? Legalább megtanulod, hogy az őszinteség kifizetődőbb, mint az eféle szemét hazug taktikázás. Talán lehet, hogy az az irtó gáz alkoholista gyerek jobb nálad, és nem b*ssza át meg nem játszik az érzéseivel. Ez van.
18/20 Linó(leum) válasza:
És mi van, ha a csaj csak azért jött össze azzal a fiúval, mert eléggé megbántottad, maga alatt volt, és csak azt akarta, hogy szeresse valaki? Mekkora idióta vagy...
19/20 anonim válasza:
Most legalább megtanultad, hogy a szavaknak és tetteknek nagy súlya van. Legközelebb talán őszinte leszel, és nyíltan elmondod, hogy mi bánt, nem pedig kidobod a csajt.
Ja, hogy te nem így gondoltad? Akkor nem kellett volna így cselekedned. A szakítás az szakítást jelent akkor is, ha te másként gondolod.
Mennyivel egyszerűbb lett volna leülni, és megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!