Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Káros-e az alkalmankénti fogamzásgátló tabletta?
17/F
Barátnőmmel együtt vagyunk fél éve, de még nem feküdtünk le, mert Ő nem akarta és én ezt tiszteletben is tartottam. Mind a ketten szűzek vagyunk, szeretnénk, ha az első alkalom jól sikerülne, amit a gumi eléggé elrontana. Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen egyszeri tablettaszedés (egy esemény előtti és egy esemény utáni plusz megszakítás) káros-e egy élsportoló úszó lány számára, továbbá az előbb a zárójelben leírt védekezési módszer tuti biztos védelem lenne-e?
Előre is köszönöm az értelmes és segítőkész válaszokat. Az olyanok kíméljenek, akik csak beoltani tudnak, de segíteni nem. Köszönöm!
esemény előtti? alkalmankénti fogamzásgátlás?
ez nem így működik. vagy szedi rendesen az orvos által felírt fogamzásgátlót, vérzés első napjától havonta folyamatosan, ahogy azt az orvos megmondja, de ebben az esetben nem szabad esemény utánit bevenni (értelmetlen is lenne), vagy nem szed semmit, és ha baleset történik, bevesz egy esemény utánit (ami egészségtelen, tönkrevágja egy fél évre a szervezetet, minimum). vagy megembereled magad, néhányszor kivered gumiban, hogy szokd, és meg van oldva a gond. manapság már olyan gumikat csinálnak, amiket meg se érzel, hogy rajtad van. szűzként meg aztán pláne értelmetlen fogamzásgátlót szedni, az alapjáraton sem egy egészséges valami.
és csak a teljes önmegtartóztatás a tuti biztos védelem. de amit te írtál, az lehet, hogy gyermekvállalástól véd, de könyörgöm... tönkreteszi ezzel magát, ezek nem cukorkák, amit csak úgy beveszel, ha kedved van. a gumi sokkal kevésbé káros, és nem ront el semmit. nekem az első alkalmam gumiban volt, még jól is jött az a plusz síkosító...
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!