Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kellene bárkinek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene bárkinek is olyan emberrel járnia, aki nem vonzó számára?

Figyelt kérdés

Mindig olvasom itt a kérdéseket, és folyton a nőket támadják, hogy miért nem adnak esélyt egy olyan srácnak, akivel nem működik a kémia, na de gondoljatok már bele! Milyen párkapcsolat az, ahol a felek nem is tartják igazán vonzónak egymásnak, és csak azért vannak együtt, mert így van lyuk, meg kóbász a lecsóba'?

Azokat sem értem, akik leviszik az elvárásaikat a férfiak közül, és olyan lányoknak kezdenek el udvarolni, akikre még ő maguk is azt mondják, hogy csúnyácska - igen, így virágnyelven, becézve, hátha enyhít rajta. Őszintén, ha az a lány igent mond neked, akkor őszinték lesznek a bókok, csókok a kapcsolatodban, szerencsésnek érzed vele magad? Na ugye, hogy nem. Te sem leszel boldog, és ő se.

Nekem számtalanszor volt már, hogy egy, a szobatársam által 10/10-nek(igen, a másik amit imádok, a kategorizálás... XD dafuq) mondott srác semmit sem tudott megmozgatni bennem, míg egy mások által nem olyan szépnek mondott emberben láttam valami vonzót. Viszont, ha nem látok tényleg semmi vonzót, vagy van, ami kifejezetten taszít, akkor nemet mondok, ennyi. Nem csapok be sem másokat, sem magamat, és azt hiszem, ezért nem vagyok egy nagyravágyó p**sa.

2014. dec. 30. 17:16
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

Értelek! Amúgy ez is a cél, csak magamnak sem akarom bevallani... Mert ez furcsán hangzana. Hosszabb távú célom nyílván az hogy legyen aki megszeret, az edzés mindenképp kell hozzá, de akkor más indítékkal.

Azt pedig már mondtam egyszer, hogy engem nem a "legyen dgható pna a közelben" érdekel, az csak egy bónusz a kapcsolatban. Engem a lelki része vonz jobban, ami tudom furcsa, de ilyen vagyok - kissé talán gagyi is.

Nem tudom ezt egy nő mennyire értékelné! Vagy lehet ezt jobb eltitkoljam... De a környezetemben nem nagyon vannak érzelmileg és élrtelmileg fejlett csajok... Sajnos! De majdcsak találok valahol nagy ez a világ.

2014. dec. 30. 18:52
 52/56 anonim ***** válasza:
#50 Most esett le, ki vagy! :D
2014. dec. 30. 18:53
 53/56 A kérdező kommentje:

50. Van, akit rondábbért hagyott el a nője. Na, az szerinted mit gondol? XD

Egyébként a pesszimizmust leszámítva belsőre nem úgy tűnik, mintha lenne baj veled, megy még a nyelvtan is. Na meg ha már volt barátnőd, akkor biztos nem vagy reménytelen eset. Akinek még egyáltalán nem volt, annak jobban megértem a kétségbeesését, de érted, neked már van bizonyíték, hogy igen is, lehetséges, hogy egy nő vonzódjon hozzád.

2014. dec. 30. 19:17
 54/56 anonim ***** válasza:
91%

Ez így igaz!

Leginkább az a gondom még ezzel az egésszel, hogy nem tudom mit csináltam rosszul. Miért voltam kevés? Miért kellett ez a megalázó szánalomból mellébszélés a végére?

Meg zavar, hogy közben nem tudtam megállapítani, hogy a külsőm is tetszik-e neki vagy csak a belsőm.

Az a gond, túl eltérőek voltunk, de akkor és ott meg kellett történnie ennek. Utólag még örülök is neki!

Annak nem csak, hogy kiderült, hogy nagyon rosszul csókolok... Ettől félek is, hogy mikor legközelebb kelleni fog, akkor sem fog majd jól menni. Igaz belé nem voltam szerelmes úgy igazán - ez hosszú történet - így lehet ennek hiánya miatt sem mehetett jól.

2014. dec. 30. 19:21
 55/56 A kérdező kommentje:

54. Figyelj, ha túl eltérőek vagytok, akkor nem biztos, hogy azért ment a másikhoz, mert ő jobban néz ki.

Mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és a kapcsolat elején ez izgalmas lehet, viszont hónapok, évek múlva baromi unalmas, ha az egyik folyton bulizna, a másik otthonülős, az egyik igényli az apró meglepetéseket, a másiknak ezek fölösleges dolgok, az egyik nagyon rendszerető, a másik szétszórt.

2014. dec. 30. 19:26
 56/56 anonim ***** válasza:

Ismét igazad van! :)

Én amikor összejöttem vele még úgy ismertem meg, amilyen éppen akkor volt. Azt az énjét kedveltem meg. Mint kiderült ez nem az igazi énje volt, csak az akkori - nehezebb időszakot élt - énje. Kár!

A változással nem tudtam mit kezdjek, mára már látom, hogy nagyon nagyok voltak az eltérések. De akkor ezt nem akartam észrevenni - vagy egész egyszerűen elbagatellizáltam. Nekem ő túl "átlagos", és olyan eltérések voltak, mint amiket írsz: neki vágya egy zsivalyos nagyvárosban élni (milliós népességgel) én a gondolatától is rosszul vagyok, ő szereti a zajt - én nem annyira, én eléggé érzelemmotiválta vagyok ő racionális, én empatikus vagyok, ő "kit érdekel mások baja" felfogásban él... Szóval ilyenek!

Hosszú távon amúgy is tarthatatlan lett volna! Csak ez zavar még mindig, ez a 2 nap alatt lecserél dolog. Ez - nem tudom mennyire fogsz szánalmasnak tartani - sért engem! Meg az a szánakozó mellébeszélés, neki nem kell kapcsolat meg az a nulla érzelem amivel tovább tudott lépni. Kb. mintha a szemetet dobná ki. Én meg napokig sírtam tőle. Most már mondjuk nem, de még gyakran elkap a keserűség.

Meg volt egy barom elvem amihez ragazskodni akartam "az első és egyetlen szerelem" elve ami elbukott. Oké, tanultam belőle.

Meg kétségbevonom a saját "értékemet" ha van olyanom... A következő alkalommal már nagyobb önbecsléssel szeretnék belépni, hogy én is jól érezzem magam ne csak megtörténjen velem aminek kell.

És meg kell tanulnom jól csókolózni! Ez nagyon fontos... Meg van még pár dolog amit meg kell tanulnom, de az nem ide való (+18)

2014. dec. 30. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!