Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kellene bárkinek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene bárkinek is olyan emberrel járnia, aki nem vonzó számára?

Figyelt kérdés

Mindig olvasom itt a kérdéseket, és folyton a nőket támadják, hogy miért nem adnak esélyt egy olyan srácnak, akivel nem működik a kémia, na de gondoljatok már bele! Milyen párkapcsolat az, ahol a felek nem is tartják igazán vonzónak egymásnak, és csak azért vannak együtt, mert így van lyuk, meg kóbász a lecsóba'?

Azokat sem értem, akik leviszik az elvárásaikat a férfiak közül, és olyan lányoknak kezdenek el udvarolni, akikre még ő maguk is azt mondják, hogy csúnyácska - igen, így virágnyelven, becézve, hátha enyhít rajta. Őszintén, ha az a lány igent mond neked, akkor őszinték lesznek a bókok, csókok a kapcsolatodban, szerencsésnek érzed vele magad? Na ugye, hogy nem. Te sem leszel boldog, és ő se.

Nekem számtalanszor volt már, hogy egy, a szobatársam által 10/10-nek(igen, a másik amit imádok, a kategorizálás... XD dafuq) mondott srác semmit sem tudott megmozgatni bennem, míg egy mások által nem olyan szépnek mondott emberben láttam valami vonzót. Viszont, ha nem látok tényleg semmi vonzót, vagy van, ami kifejezetten taszít, akkor nemet mondok, ennyi. Nem csapok be sem másokat, sem magamat, és azt hiszem, ezért nem vagyok egy nagyravágyó p**sa.

2014. dec. 30. 17:16
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%

7-es mi ez a "vízilabdázó-alkat, kalandor fejjel"? :D Ma már másodszor olvasom.

Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy mi férfiak toleránsabbak vagyunk. Lehet, ez is csak tévképzet. Manapság mindenki általánosít. Én úgy tapasztaltam, hogy a lányoknak nem alapelvárás a "vízilabdázó-alkat, kalandor fejjel", és az anyagi háttér sem, mint közepes. Igaz én a saját korosztályomról beszélek, mondjuk 17-23 éves kor között. Bár egy idősebb, sem hiszem, hogy ennyire felszínes lenne. Sokan felszínesek, de nem annyira sokan, mint a többség gondolja. Bár ez is csak egy vélemény.

2014. dec. 30. 17:34
 12/56 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
A sx az sx.Mindenki dontse el sajat maga hogy sxelni akar rendszeresen,vagy kapcsolatot,viszont ha Mar valasztott es kapcsolatban,akkor legalabb annyit tegyen meg hogy elfogadja a masikat szepnek vagy csunyanak,es adjon bele mindent.Termeszetesen mindenki valogat,csak eppen a fel megoldas ideig-oraig mukodik.
2014. dec. 30. 17:34
 13/56 anonim ***** válasza:
100%
És még egy dolog. Ismerkedni mindenki külső alapján fog. Senki nem fog odamenni olyan ismeretlenhez, akinek nem vonzó számára a külseje. Más dolog, ha már ismerik egymást, akkor személyiség alapján is kialakulhat vonzalom, úgymond "megszépülhet" az illető a másik szemében.
2014. dec. 30. 17:38
 14/56 anonim ***** válasza:
95%
#10 Csajként könnyű? Mert minden csaj szép, mi? :D Idióta. A nagy önsajnálatban nem veszed észre a fától az erdőt.
2014. dec. 30. 17:38
 15/56 anonim ***** válasza:
3%

Ez azt jelenti, hogy teste olyan mint egy vízilabdázónak az arca meg mint egy "kalandornak" kb. Indiana Jones vagy bármelyik hasonló csak borostásan. (azt imádják).

Vagy az olyanok mint Aragorn, Boromir stb.

Kígyónyelv Grímának meg pl. semmi esélye.

2014. dec. 30. 17:41
 16/56 anonim ***** válasza:
4%

Nem, de egy csúnya csaj könnyebben talál magának valakit, mint egy ronda csávó. Mert a ronda csajnak csak várnia kell és tuti jön valaki. Viszont rondaként kezdeményezni... Kb. mint bottal legyőzni egy sárkányt.

2014. dec. 30. 17:43
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
15-ös volt egy sejtésem, hogy ezt jelenti, de ilyen meghatározást még nem hallottam, mindenesetre jól hangzik :D
2014. dec. 30. 17:43
 18/56 anonim ***** válasza:

79-es

Az itteni kommentek alapján ez az abszolút nyerő. A többiek fasorban sincsenek egy ilyen mellett.

Egy kicsit "hibás" vagy "nem tökéletes" meg instant hátrány. Nagyobb hibánál instant kizárva.

2014. dec. 30. 17:45
 19/56 anonim ***** válasza:

"Szerintem olyan nincs, hogy valaki tényleg annyira "csúnya", hogy senkinek nem kell a külseje miatt."

Én vagyok rá az élő példa. Huszas éveim vége felé járok, és még soha nem találkoztam olyan lánnyal, akinek egy kicsit is tetszettem volna.

2014. dec. 30. 17:46
 20/56 anonim ***** válasza:

Zalosth kicsit szerintem szélsőségesen gondolkodsz, nézd meg milyen embereknek van szép barátnője. Néha én ledöbbenek :D

19-es, nem hiszem, hogy komolyan próbálkoztál volna. Vagy nem voltál elég határozott, vagy negatív a hozzáállásod, de én ezt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy nincs benned semmi, ami tetszene egy nőnek.

2014. dec. 30. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!