Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kellene bárkinek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene bárkinek is olyan emberrel járnia, aki nem vonzó számára?

Figyelt kérdés

Mindig olvasom itt a kérdéseket, és folyton a nőket támadják, hogy miért nem adnak esélyt egy olyan srácnak, akivel nem működik a kémia, na de gondoljatok már bele! Milyen párkapcsolat az, ahol a felek nem is tartják igazán vonzónak egymásnak, és csak azért vannak együtt, mert így van lyuk, meg kóbász a lecsóba'?

Azokat sem értem, akik leviszik az elvárásaikat a férfiak közül, és olyan lányoknak kezdenek el udvarolni, akikre még ő maguk is azt mondják, hogy csúnyácska - igen, így virágnyelven, becézve, hátha enyhít rajta. Őszintén, ha az a lány igent mond neked, akkor őszinték lesznek a bókok, csókok a kapcsolatodban, szerencsésnek érzed vele magad? Na ugye, hogy nem. Te sem leszel boldog, és ő se.

Nekem számtalanszor volt már, hogy egy, a szobatársam által 10/10-nek(igen, a másik amit imádok, a kategorizálás... XD dafuq) mondott srác semmit sem tudott megmozgatni bennem, míg egy mások által nem olyan szépnek mondott emberben láttam valami vonzót. Viszont, ha nem látok tényleg semmi vonzót, vagy van, ami kifejezetten taszít, akkor nemet mondok, ennyi. Nem csapok be sem másokat, sem magamat, és azt hiszem, ezért nem vagyok egy nagyravágyó p**sa.

2014. dec. 30. 17:16
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

#38 Az edzést magadért csináld. Egyébként endorfint termel... ami rád fér.

Mondták már, hogy földhöz ragadt vagy? Pénz, külső... más eszedbe sem jut. Képes vagy írni, olvasni, a világ második legnehezebb nyelvét beszéled. Képes vagy dolgozni, nem vagy mentális beteg. Van mit enned, van benned remény. Kaptál alapvető ismereteket a kultúrákról, a tudományokról, a történelemről. Nem vagy közömbös az emberek felé. Vannak hobbijaid. Van, ami érdekel. Elmondásod szerint igyekszel tenni, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Mit kéne magadon szeretni? Ezeket, cseszd meg. És még sok mindent. Csak hajlamos vagy beletemetkezni a privilégiumjaidba.

2014. dec. 30. 18:19
 42/56 anonim ***** válasza:

#39 Milyen fegyver? Átmész Elliot Rogerstba?

#40 A lányok szerint. A lányok egy qrva nagy gyűjtőfogalom. Hány millió ember véleményét kérted ki?

2014. dec. 30. 18:21
 43/56 anonim ***** válasza:
#37 Akkor fordítsuk meg a dolgot! Van egy önbizalommal teli, határozott srác, de ronda, mint a bűn, és még alacsony is. Odamegy egy lányhoz magabiztosan, és megpróbálja felszedni. A lányt nem fogja érdekelni, hogy milyen határozott, ha undorodik a külsejétől. Legfeljebb még bunkónak is fogja találni.
2014. dec. 30. 18:26
 44/56 anonim ***** válasza:

Ez igaz végül is.

Ahogy jó vagyok rejtvények megoldásában is, elég bő szókincsem van, a középiskolában szerették a történeteimet amiket írtam, mikor nem vagyok ilyen szar mint most akkor a humor egyik sajátságos ám élvezhető ágát képviselem (a középsuliban viccesnek tartottak és nem "röhejesnek" hanem amit és ahogy mondtam), viszonylag magas is vagyok, nincsenek betegségeim nagyon, mentálisan is csak egy talán (szociális fóbia enyhébb változata), a városi sakkolimpián többször szereztem ezüst és egy bronzérmet.

Végül is tényleg van pár dolog.

(Csak ha elmondom valahol élőben kinevetnek hogy "ez mennyire gáz")

Egyedül a kinézetemmel nem voltam kibékülve sosem, mert nem illik hozzám... Meg mert lecserélt a volt barátnőm egy szebbre csak mert ő szebb meg minden... Ezt nehéz feldolgozzam.

És fegyvert igen, hogy legyen mivel megvédjem magam az olyanotól mint pl betörő meg ad egy plusz "jó érzést" hogy ott van a pisztolytáskában a derekamon... Olyan... "nem fedtem ám fel minden lapomat" érzés van tőle (jó tudtom ez megint szánalmas)

2014. dec. 30. 18:29
 45/56 anonim ***** válasza:
91%

Elképesztő mennyire túlteng a negatív gondolatok aránya. Így nem csoda, ha nem halad az illető. Ahelyett, hogy élvezné az életet, parázik mindenen, nagyon sok ember.

32-es, látok sok "csúnyának" született egyént, akik összességében jól tudnak kinézni, mert adnak magukra. De persze ha valaki szentül hiszi, hogy rajta úgyse segít semmi, akkor nem fog elkezdeni sportolni, nem fog foglalkozni a megjelenésével és így nem fog haladni. Egyébként nem tudom miért gondolod, hogy ez a focista, C. Karembeu csúnya. De még ha az arca csúnya is, akkor is ad magára. És igen biztosan számít a pénz is, de nem csak az, még egy "csúnya" embernél sem.

35-ös. "Ha látnál, elhinnéd, hogy tényleg semmi sincs bennem, ami tetszik egy nőnek." Persze, mert biztosan rád is az jellemző, hogy "rajtam úgyse segít semmi."

38. Elhízás ellen tudsz tenni. Teszel is. Jó. Ronda fej szubjektív, lehet rajta javítani hajjal, arcszőrzettel. A pénz pedig, hát vagy nem tanultál elég jól ahhoz, hogy egy jó állásod legyen, vagy nincs munkahely, vagy nem mersz váltani. Ezen vagy tudsz változtatni, vagy nem. A külsődön viszont tudsz. Csak ne így állj hozz, hogy "Meg nem tudom mit kellene magamon szeretni".

40. "A lányok szerint." Megint az általánosítás, mindenki csak általánosít. Mindenki különböző!

43. Ha undorodik a külsejétől, az inkább azért van mert igénytelen a srác. Nem fogja minden lány azt mondani egy arc alapján, hogy "menj innen".

Alapvető életfelfogását kellene megváltoztatnia sok embernek. Elvetni azt a gondolatot, hogy "úgy sem lehet rajtam segíteni". Lehetőségek mindig vannak. Legalábbis egy tanult, dolgozó ember vagy egy tanuló ember számára biztosan.

2014. dec. 30. 18:29
 46/56 anonim ***** válasza:
91%

#44 Nini. Megy ez neked.

A külsőddel kapcsoltban pedig, ideje lenne észhez kapni. Húsz(?) éve így élsz és így is fogsz maradni. barátkozz meg vele. Mosolyogj a tükörképedre. Ő majd visszamosolyog.

A fegyver maradjon a lakásban, egy magas polcon.

2014. dec. 30. 18:37
 47/56 A kérdező kommentje:

Zalosth a környezetemben nagyon ritka a vízilabdás alkatú, kalandor arcú fiú, mégis magányosak.

Egyébként elárulom neked, hogy én is olyan lány vagyok, akit az általános suliban mindenki az osztály legrondábbjának tartott, küldték már el, de azóta sokat változtam. Főként magam miatt - nagyon sokat fogytam, és így jobban érzem magam, és magabiztosabb vagyok. Viszont mellette ott van, hogy sok ismerősöm kövérként talált magának odaadó, szerető pasit, és nekem se így, se úgy nem megy. Viszont teljesen elfogadom magam.

Vagy van egy lány ismerősöm, aki mindent belead a kapcsolatokba, és szép is, mégis zátonyra fut az összes.

Van,akinek elsőre összejön a boldog kapcsolat, van, akinek kell egy válás hozzá, és utána újfent próbálkozik, és van, aki állandóan zátonyra fut, ezért mégsem kéne a másik nemet hibáztatni. Vannak a férfiak és a nők között is szemetek, tény és való, hogy a szemetekből, felszínesekből van a legtöbb, de mindkét nemben vannak kedvesek, aranyosak, hűségesek is.

Lehet fogni az önbizalomhiányra, szerencsétlenségre, sőt még azt is elfogadom, ha valaki azt mondja, hogy meg van átkozva...De ne pocskondiázzuk már a másik nemet, és ne várjuk el, hogy sajnálatból belemenjen velünk egy kapcsolatba! Ha tényleg minden férfi disznó, akkor miért vannak odaadó, hűséges férjek, és ha tényleg minden nő felszínes, akkor miért van olyan asszony, aki még súlyos betegségében is támogatja a szerelmét? Sőt, ezekből az emberekből rengeteg van.

Pl. nekem se jön össze ez a férfidolog, anyámnak sem jött össze, mégsem szidom a férfiakat, mert tudom, hogy rengeteg rendes van köztük, csak mi vagyunk szerencsétlenek. Erről pedig nem a férfiak tehetnek

2014. dec. 30. 18:43
 48/56 A kérdező kommentje:
*MÉGSE magányosak, na :DDDD
2014. dec. 30. 18:44
 49/56 A kérdező kommentje:

Ja és kedves Zalosth...Ne azért járj gyúrni, hogy a lányok vonzódjanak hozzád!

Ugyanis egy visszautasítás utána még rosszabb lesz, "pedig én gyúrtam, és a pénztárcám is megvastagodott idő közben! mi a baj? :((("

Hanem mindent azért tegyél, hogy jól érezd MAGAD a BŐRÖDBEN, legyen egyéniséged... És tegyél meg mindent azért, hogy ha a lány nemet mond, akkor ő legyen a vesztes fél, nem pedig te, aki továbbra se kap p**át...

2014. dec. 30. 18:46
 50/56 anonim ***** válasza:

Időnként már ez is megy! Amíg haladok a saját vágányomon általában nincs gondom - akkor van mikor mások véleményét hallgatom végig... például mikor itt olvasom egyes nők írásait, hogy milyen test jön be nekik (nekem még edzés után sem lesz olyan. Másmilyen módon leszek izmos, nem úgy mint amit ők mondanak) Vagy ha sértő dolgokat olvasok másoktól az olyanokra mint én... Nagyon hamar elrontja a kedvem, bár ma kifejezetten rossz hangulatom volt és a keserűégem is kiadtam... (Kár, hogy pont itt).

Meg félek az emberektől kicsit (szociális fóbia) mindig elvész hitem hogy léteznek még magas értelmi és érzelmi intelligenciával megáldott emberek a világon...

A fegyver meg az éjjeliszekrényre vagy az ágy alá megy, hogyha betörnek nálam legyen rögtön.

Elég rossz helyen nőttem fel ilyen téren. Az apám szarrá gyalulta a személyiségem, az általános suli még rosszabb volt, a középuli jó volt ilyen téren :D Azt élveztem :D

A mostani negatívumomat meg az hozza ki - és még fogja is néhányszor, nem meglepődni - hogy a barátnőm lecserélt egy "szebbre" - ráadásul ezt szánakozó kifogásokkal meg ferítésekkel magyarázta ami zavart. Nem szeretem ha lenéznek... Ennél még az igazság se lett volna rosszabb: "Nem kellesz nekem mert nem tetszel kicsit sem és az ú barátom jobb mint te". Jobban esett volna mint a mellébeszélés meg hazudozás.

2014. dec. 30. 18:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!