Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kezdjek ezzel a jó emberrel?
4 hónapja vagyok együtt egy pasival.
A kapcsolatunk, a nem tudom minek nevezzem kategóriába tartozik! (mert még az sem, hogy csak szex, ... hanem összebújva alvás, olykor szexel! )Eleinte kibékültem ezzel a helyzettel, gondolván lehet hogy én vagyok túl gyors, hogy már többet akarok elvárni. Aztán később muszájnak éreztem tisztázni vele, hogy most mi van!A válasza, 2 hónap után, ... hogy ismerkedünk, ahol nincs számonkérés, vitatkozás ...! Olykor a hozzáállása még ahhoz is kevés volt!
Majd ezután valamelyest megváltozott, minden nap keresett, jól elvoltunk egymás társaságában ....mint egy kapcsolatban.
Aztán a minap egy apró dolgot túl reagáltam, .... mire a válasz azt volt: hogy most akkor be akarom fejezni? Mert ha mostmár az lesz hogy számonkérés, sértődés, és vita, ... akkor inkább hagyjuk rá!Meg hogy Ő sosem fog beszélni arról hogy mi van köztünk (mármint az érzéseire, vagy arról hogy mit akar, gondolom én)... és hogy ő fél belemenni bármilyen kapcsolatba! Ez is tart ameddig tart! Nem akartam mondani, hogy már ez is kapcsolat (vmiféle biztos, mert az alkalminál azért több)!
Azt látom rajta, hogy szeret a társaságomba, szereti ha szeretgetik, bújik hozzám! Talán fél az érzéseitől? Vagy nincsenek is, csak kihasznál?
Mindketten 30 évesek vagyunk!
Hasonló helyzetben voltam egy lánnyal. Egy éve ismerkedtünk meg, szülinapjára hívott el egy ismerőse. Megvolt a közös vonzalom, elbeszélgettünk, elvoltunk, és egyre több időt töltöttünk együtt.
Nem volt semmi nagy randira járás, stb., egymásnak vacsorát főztünk, filmeztünk, néha elmentünk ide-oda (főleg sétálni). Egy idő után bejött a szex is, rendszeresen, hozzám hasonlóan nagy étvágya volt, volt hogy napi 3-4x is összejött.
Ez így ment pár hónapig, December elején rákérdeztem hogy akkor most mi is van, mi legyen, mondjuk ki. Akkor besértődött hogy mért akarom elrontani ezt a jó dolgot ami köztünk van, meg hogy mért akarom besorolni ide-oda mikor minden jó ahogy van. Nem besorolni akartam, csak megtudni mit is akar pontosan, mi, vagy van-e egyáltalán célja kettőnkkel, de félreértette.
Karácsonyra kibékültünk, egy fantasztikus hetet töltöttünk kettesben (szobatársak leléptek), és még közelebb kerültünk egymáshoz.
Február-márciusra eltávolodtunk kicsit, majd megint össze, áprilisban pedig megint rákérdeztem hogy mit szeretne, amire roppant frappánsan válaszolt, május 1-el elköltözött, telefonját nem veszi fel, és mindenhol letiltott, egy-két közös ismerőssel együtt.
Mai napig nem tudom mi rosszat tettem, azon kívül hogy megkérdeztem, mit akar tőlem.
21F, és 23L volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!