Mi a fenét kezdjek ezzel az emberrel?
3 kollégium van az egyetemen
az egyik a régi a másik két új épület.
a régibe kerültem két másodéves sráchoz. Éjjel nappal szólt a zene böfögtek, csapkodták az ajtókat oltogattak, túrkáltak a magánéletemben. Verekedések, késes fenyegetés is volt.
Szó nélkül átjöttem máshova...
Most ide járkál az a srác aki a szobatársam volt, itt hangoskodik kulcsra zárom az ajtót, de itt kopog rajta, üvöltözik be, stb.
Mit tegyek, hogy leszálljon rólam?
Legszívesebben megverném, de úgyis felhasználná ellenem a dolgot. Ha meg szólok a koleszigazgatónak és egyszerűen nem engedik be az új kollégiumba (mert megoldható) csak bosszút akarna állni. Mit tegyek? Az kizárt, hogy haverkodjak vele, pedig ezt szeretné.
Olyan szarkavarásokat hozott össze amiért alapból verést érdemelne. Egyetemről van szó amúgy.
Van mellettem egy csapat srác, akikkel jóban van, most ezt kihasználva ide jár és úszítja őket ellenem.
Viszont cserébe az egész folyosó tele van az évfolyamtársaimmal.
Ez az átka annak ha összevannak zárva a nem egy térbe való emberek
Börtönben ugyanez jelen van
Mit tudsz tenni? Fogod behívod egy félreeső helyre és meg agyalod, nálam volt hogy bevált, de olyan is hogy másnap vagy aznap este én is kikaptam :)
Nem jó másra várni, alig segítenek manapság az emberek a másikon
20/F
Rajta vagyok, épp az előbb beszélgettem vele.
"ki a jobb formatervező" játékot akar játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!