Mit kezdjek egy ilyen emberrel?
Van az osztálytársnőm, aki 16 éves és most új osztálytársaink vannak, de mi régebb is egy osztályba jártunk. Régebb folyton gúnyolódtak vele, mivel a testalkata eléggé endomorf ( kövér ) és a szája is túl sokat jár.
Ebben az új osztályban is szivatják őt a fiúk, de a többsége lány és ha az elején nem is, de mára már van 3-4 barátnője az osztályban. A baj csak az, hogy azóta nagyon a fejébe szállt a dolog és úgy viselkedik, mintha ő lenne a világ közepe, beképzelt lett és egoista. Persze, hogy az nem tűnik fel neki, hogy a régi osztályban nem véletlenül szekálták őt, és arra nem is emlékszik, hogy én kiálltam mellette eddig, de mostmár le se sz*r.
Nem gond, engem nem zavar, de egy kicsit már észhez kéne térjen. Folyton csak a saját érdekeit lesi és a barátnőjéét ( akibe szinte már szerelmes ) és más mehet a francba. Illetve az új osztálytársak közül nem, de mi , a jól ismert emberek tényleg mehetünk a fenébe , ha utánna lenne. Most mit csináljak ? Nekem csak hátrány, ha ilyen rondán viselkedik, elvégre pont előtte ülök és semmit sem utálok jobban a suliban, mint egy rossz szomszédot....
egyszer fenn..egyszer lenn...ne törődj vele.
Jön még kutyára dér. Hadd lubickoljon.
Örül a zsírosbödön, hogy végre népszerű lett.
Szüksége van arra a 3-4 barátjára az osztályból, hogy minél kevesebbet piszkálják.
De mond meg neki őszintén a frankót, pl.:
Figyu hájfej! Nagyon nem bírom, hogy már rám sem bagózol. Én álltam ki régen is melletted dagi, ez a hála? Akkor inkább igyál turmixot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!