Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kellene bárkinek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene bárkinek is olyan emberrel járnia, aki nem vonzó számára?

Figyelt kérdés

Mindig olvasom itt a kérdéseket, és folyton a nőket támadják, hogy miért nem adnak esélyt egy olyan srácnak, akivel nem működik a kémia, na de gondoljatok már bele! Milyen párkapcsolat az, ahol a felek nem is tartják igazán vonzónak egymásnak, és csak azért vannak együtt, mert így van lyuk, meg kóbász a lecsóba'?

Azokat sem értem, akik leviszik az elvárásaikat a férfiak közül, és olyan lányoknak kezdenek el udvarolni, akikre még ő maguk is azt mondják, hogy csúnyácska - igen, így virágnyelven, becézve, hátha enyhít rajta. Őszintén, ha az a lány igent mond neked, akkor őszinték lesznek a bókok, csókok a kapcsolatodban, szerencsésnek érzed vele magad? Na ugye, hogy nem. Te sem leszel boldog, és ő se.

Nekem számtalanszor volt már, hogy egy, a szobatársam által 10/10-nek(igen, a másik amit imádok, a kategorizálás... XD dafuq) mondott srác semmit sem tudott megmozgatni bennem, míg egy mások által nem olyan szépnek mondott emberben láttam valami vonzót. Viszont, ha nem látok tényleg semmi vonzót, vagy van, ami kifejezetten taszít, akkor nemet mondok, ennyi. Nem csapok be sem másokat, sem magamat, és azt hiszem, ezért nem vagyok egy nagyravágyó p**sa.

2014. dec. 30. 17:16
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
8%
felesleges pofázás,egy folyton pörgetett témáról.kár volt koptatni a billentyűt,mert kit érdekel ez ?:D
2014. dec. 30. 17:18
 2/56 anonim ***** válasza:
10%
És mi van azokkal akik olyan rondák, hogy senkinek nem jönnek be, még a törekvéseik ellenére sem? Van olyan akinek a teste szép de a feje ronda és emiatt soha senkinek nem fognak tetszeni. Ők dögöljenek meg?
2014. dec. 30. 17:19
 3/56 anonim ***** válasza:
100%

Számít a külső, aki mást mond az magát csapja be, csak nyilván nem annyira, mint a belső.

Én se tudnék elképzelni olyan lánnyal kapcsolatot, aki cseppet sem vonz.

2014. dec. 30. 17:21
 4/56 anonim ***** válasza:
0%
Mert mi férfiak képesek vagyunk egy lány személyiségébe beleszeretni, és ettől szépnek látjuk külsőre is. A nőknél viszont nem így van, ők csak a külsőbe tudnak beleszeretni.
2014. dec. 30. 17:22
 5/56 anonim ***** válasza:
59%
Mégis járnak a nők olyanokkal akik rondák de sok a pénzük.
2014. dec. 30. 17:22
 6/56 anonim ***** válasza:
91%
Na ott a pont :) Én úgy gondolom, hogy attól, mert pl a férfiak többségének egy "10/10-es" nő vonzó, attól egy csúnyácska nő ugyanúgy találhat párt, sőt szerintem mindenki találhat párt, kinézettől függetlenül. Lehetséges egyébként, hogy ez is csak egy tévképzet, hogy azt gondoljuk, hogy mindenkinek csak azok tetszenek, akik úgymond "tökéletesek". Szerintem olyan nincs, hogy valaki tényleg annyira "csúnya", hogy senkinek nem kell a külseje miatt. Velem is előfordult, hogy elsőre nem mondtam volna azt egy lányra, hogy milyen szép, csinos, aztán megismerve őt már akár el is tudnám képzelni, mint barátnőt. Valakinek lehet, hogy pont az tetszik, aki a nagy többségnek nem. Szolidaritásból nem jó kezdeményezni senkinél, csak azért mert úgy gondoljuk, hogy a többségnek ő biztos nem tetszik, mert mindenki csak a jó pasikat/csajokat akarja.
2014. dec. 30. 17:26
 7/56 anonim ***** válasza:
3%

De Te srác vagy, mi férfiak toleránsabbak vagyunk. A csajok viszont nem és egyre inkább nem.

Aggasztó kezd lenni a "beugró" mértéke. Lassan alap elvárás a vízilabdázó-alkat, kalandor fejjel. (Természetesen minimum "közepes" anyagi háttérrel).

Balszerencsémre, én például ronda fejet örököltem így retteghetek, lesz-e egyáltalán akinek bejön.

2014. dec. 30. 17:29
 8/56 anonim ***** válasza:
54%

#2 Így jártak. Szar ügy? Szar ügy. Vagy szerencséje lesz vagy sem. Egy kicseszett felszínes világban élünk, rosszkor vannak rossz helyen. Kegyetlenül hangzik, az is, de akarhatsz te nekimenni egy társadalomnak szép ideákkal, egyedül nem fog menni.

#4 Ekkora hazugságot is régen hallottam már. Köszönöm szépen, jól esett a nevetés.

2014. dec. 30. 17:30
 9/56 anonim ***** válasza:
91%
#7 Áh, akkor már értem a keserűséget a kommentjeidben.
2014. dec. 30. 17:30
 10/56 anonim ***** válasza:
5%

persze szépként meg csajként könnyű...

(Ahogy a gazdagok is könnyen dumálnak)

Csak az értheti ezeket aki "alul" van és nem "felül".

2014. dec. 30. 17:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!