Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek egy WoW-os pasival?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 20:12
51/64 anonim válasza:
Amikor megismertem a barátomat, wowozott. mikor a vőlegényem lett, wowozott. másfél éve a férjem, és most is wowozik.
csak amikor még csak a barátom volt, akkor keményen tolta a game-t, ma meg már csak szórakozás. ez azért nem mindegy.
azért nem mindenki kocka, aki ezzel játszik. vannak kivételek.
21/L
52/64 A kérdező kommentje:
Igen, de ő kocka...Mondjuk énis, csak nem WoW-val..De ahelyett hogy nekem írkálna, inkább a noob 66-ös sámánt öli -.-'
2010. febr. 3. 22:53
54/64 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy még tudja-e milyen az élet igaziból vagy hogy mikor ment ki utoljára a szobából...:)
55/64 anonim válasza:
WoW nincs, az valójában WoP(World of Paladins) mert mindenki csak a paladin kaszttal van és ezért nem is érdemes játszani ezzel a játékkal, inkább keress egy normális srácot:D
56/64 anonim válasza:
hát ha nem érdekel a wow akkor szerintem kicsit éreztesd vele hogy te másról is akarsz beszélgetni, hozz fel uj témát csak ne a wowot. Biztos hogy ő is megérti
57/64 anonim válasza:
Mi az h játék helyett neked irkálna? Nem lenne jobb inkább személyesen találkozni? Nekem is van kocka ismerősöm, aki belém van zúgva (én nem, de kedvelem, mert jó arc), és ha bárhová hívom, hogy kimozdítsam, mindig szívesen jön. Ha tényleg érdekeled a srácot, akkor hajlandó arra a pár órára letenni a játékot.
58/64 A kérdező kommentje:
Normális pasi :) És igen, találkozhatnánk máááááár >:D
Köszi mindenkinek a válaszokat.
2010. febr. 4. 14:17
59/64 anonim válasza:
Hányas szinten van,mit szól az új kieghez.
60/64 anonim válasza:
Szia én az első férjemmel kezdtem el Wowozni. Aztán amikor már csak ott beszélgettem vele....hát legyen elég hogy elváltam.Viszont utánna megismerkedtem a Wowban egy kedves pasival......Na Ő életem nagy szerelme.Lassan már 5 éve játszunk minden nap.Férjhez mentem hozzá és született egy gyönyörű kisfiunk.Most azon megy a harc ki vigyáz a gyerekre,hogy a másik játszhasson.A raidekre viszont bevetettük a titkos ágyút= a nagymamát.Szóval jobban jársz ha te is elkezded a játékot,mert ha nem a pasid felejtős téma,mert a Wowosoknak az a való világ.Üdvözlettel egy igazi kocka anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!