Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek egy pasival?
írjatok kérdéseket.
a pasi nagyon tetszik nekem,de nemtudom miről beszélgessek vele.
azt ne írjátok hogy jön minden magától.
hangyák szaporodása
hogyan hat a pelenkák elégetése a globális felmelegedésre
ilyesmikről..
ugyanmár, most komolyan, mennyi idős vagy?
2 ember bármiről beszélhet, ami épp eszükbejut, mit kellene mégis a szádba rágnunk?
Szia !!
Én nem leszek szemét!!!
Attól függ hány éves vagy!!
Beszélgess vele a suliról ha egy suliba jártok akkor a tanárokról,vagy megkérheted hogy esetleg segítsen neked vmilyen tantárgyban, időjárásról. Mikor volt utoljára bulizni.Vagy a legjobb módszer nekem mindig bejött:Kérdezd meg egyik mozi filmről és mondd neki hogy még nem láttad hogy esetleg elkísérne-e. Ha elkisér akkor bejössz neki akkor valószínűleg nem!!!
Ha van még kérdésed akkor nyugodtan írj!!
17/L
Ferrari V12-es motorokról
Hengerenkénti nitro-injektorokról
Forma1-ről
Fociról
Arról, hogy melyik a kedvenc söröd
Miért nem szereted a kotont szex közben
És hogy miért imádsz szopni.
ezek után garantált a siker.
Én első randin nem ajánlom, hogy exekről, vallásról, vagy világnézetről beszéljetek :D
Szerintem hobbi, meg suli, meg filmek, zenék, család, közös ismerősök(ha vannak), időjárás is joh ötlet bár egy idő után unalmassá válik :D de sztem nem is az a fontos, hogy mi a téma. Sokat nézz a szemébe, látszódjon, hogy figyelsz arra amit mond, ne káromkodj :D, meg hasonlók :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!