Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek egy WoW-os pasival?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 20:12
31/64 A kérdező kommentje:
Aki tetszik tanul és csak aztán kezd el WoW-ozni.Igazából a haverjai miatt játszik WoW-val, mert más játékkal szívesebben kockulna, azt hiszem Diablo, CoD meg valami N betűset szeret...
2010. febr. 3. 21:01
32/64 anonim válasza:
hát figyelj ha tetszik a pasi a wowban is lehet házasodni,
hanem tetszik akkor meg csak hívd ki egy duelre xD
33/64 anonim válasza:
és ezek az emberek akikkel játszottam dolgoznak v tanulnak de inkább tanulnak a legtöbben jó kikapcsolódás ha nem viszed túlzásba. én már csak CoDozok :)
34/64 A kérdező kommentje:
Hú, azért van olyan válasz, amin jót nevettem XD
De ő túl jó(nak tűnik) ahhoz, hogy csa játékból ismerjem XD
2010. febr. 3. 21:04
35/64 anonim válasza:
a wowse kocka játék ha nem 6órát játszol 5óra szabadidőben :D csak meg kell állni. Am próbálj meg mesztelenül wowozni vele egy szobába. Ha nem nyomul rád akkor hagyd ott mert nagyon nagy kocka lehet (vagy csúnya vagy, már bocsi xD)
36/64 anonim válasza:
te jóó isten... na jó mondjuk én meg tuning találkozókra járok..
18/f
37/64 anonim válasza:
jobb mint a wow :D legalább vannak hús vér csajok is :D
38/64 A kérdező kommentje:
Hihi(direkt nem lol-t vagy XD-t írok)
2010. febr. 3. 21:15
39/64 anonim válasza:
am hány éves vayg?? és menni a srác?
40/64 anonim válasza:
az tökmind1 szerintem, hogy mennyi idős, aki wowozik az agyilag ugyan olyan szinten van mint a többi wowos xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!