Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek egy WoW-os pasival?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 20:12
11/64 anonim válasza:
"WoW = World of Warcaft" - én vagyok
Bocsi, elgépeltem :)
12/64 anonim válasza:
Hát ha te nem tolod, és erről akarsz vele beszélgetni, akk az elég nehéz lesz.
13/64 A kérdező kommentje:
Igaz nem WoW-ozom, de más játékot már toltunk közösen :P És sokat is MSN-eztünk XD Áááh, tuti megszervezem az RL találkát is :)
2010. febr. 3. 20:21
14/64 anonim válasza:
Ha fizetnének se játszanák ilyet. Azt hittem ez valami érdekesebb.
15/64 anonim válasza:
szerintem szítsd ki valahogy a wow világából és már lesz is téma:)
16/64 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy milyen pozitív élményei kötődnek a játékhoz? Meg milyen negatív.
Szerinte vannak-e jobb összekötő múvik, mint amit a Blizzard készít?
Melyik a kedvenc faja a játékban?
Milyen gyakran játszik és mennyit? Jut ideje azért az életben a feladataira is?
18/64 A kérdező kommentje:
RL találkához..Google a barátod :P Na jó, elmondom, RL=Real Life...Szóval érted ^^
Ő túl jó ahhoz, hogy csak netről ismerjem, nem érdekel, hogy kocka-e vagy sem(amúgy az)
2010. febr. 3. 20:27
19/64 anonim válasza:
Én vagyok maradi vagy többen se tudják mi az a Real life?
20 f
20/64 anonim válasza:
Annyit takar, h a klántagok találkoznak a valós életben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!